Stendafjellet

Formen er ikke topp, men det er kjedelig å bare være inne hele tiden - så i går ble jeg med på tur på Stendafjellet. Jeg prøver å ikke la halsen stoppe meg, for da går jeg glipp av så mye. I dag er jeg tett og i en ok-form :-) Håper det blir bedre av å være hjemme hos mamsen.

I dag skal jeg ta med Mariela, lillesøsteren min ut å spise og på kino. Vi skal feire henne litt for hun har bursdag om ca en uke og da er ikke jeg her. Og på torsdag skal jeg til byen med Melisa. Det er ganske rart, for nå har minstemann begynte å kjøre. Hun har ikke lappen, men jeg kan øvelseskjøre med hun for jeg har blitt så gammel - haha :-)

løpesko her, treningstopp her, tights her

Jeg har prøvd mange løpesko i løpet av de to siste årene, men de beste er disse. Ikke bare er de rålekre og lett på foten, de tåler sykt mye og gir god demping. Jeg slet alltid med vondt i leggene etter en løpetur på asfalt, men det er ikke et problem lengre etter at jeg begynte å bruke disse. Så fornøyd at jeg har ett helt nytt par ubrukt liggende i tilfelle dette paret blir slitt og de går ut av produksjon :-) Toppen min er som ett trafikklys! Så utrolig stilig og behagelig! Min favorittfarge på treningsklær!

søte chanel <3

Se så fin Chanel er <3 Akkurat nå er hun oppå tastaturet her. Tror hun lukter at jeg spiste leverpostei for litt siden. Haha. Hun snuser rundt og klarer ikke å sitte stille. Hahah.

Marta Alise

Liker

Kommentarer