nytt i høstgarderoben

genser her

Ny uke, nye muligheter! Jooohooo! Neida, jeg er ikke noe "mandagselsker" slik som mange andre bloggere - men det skjer litt for min del i dag. Jeg skal nemlig reise tilbake sørover. Jeg har enda ikke bestemt meg om jeg skal kjøre til Arendal i dag eller i morgen. Vi ser! Jeg lander i hvertfall i Sandefjord :-) Ser frem til velkomstkomiteen, haha. Jeg har akkurat spist frokost, pakket og tatt bilder av tingene jeg fikk forrige uke. Jeg fikk så mye fint og denne gangen; mye høstfint ;-), om det er ett ord? Hehe.

bluse med broderi her

Jeg skulle gjerne blitt igjen litt til her i Bergen. Solen stråler og tiden har gått alt for fort. Jeg elsker å være hos mamsen. Jeg har heldigvis fått gjort litt av hvert. Vært med venninner, kvalitetstid med søstrene mine, overnatting hos Mariela, litt byturer, tatt tattovering (??), slappet av, vært på fjellet og feiret bursdagen og babyshower til Mariela og Christina. Fjooo! Nå skal jeg hjemover og ha det litt roligere tror jeg. Jeg sier alltid at jeg skal roe ned og kjede meg litt, men det skjer jo noe hele tiden og jeg lovet meg selv fra den dagen Audun dro inn at jeg skulle si "ja" til alt og være rundt folk så mye som mulig. Det har virkelig gitt meg så mye og bidratt til et så normalt og kjekt liv som mulig :-) Men over til klærne som det egentlig skulle handle om; her er de!

jeans her

Dette er den samme jeansen som jeg alltid går med bare at den har litt broderi på seg denne gangen og ingen rifter. Gøy når de har laget en bukse som er så god passform og helt lik, men forskjellig utseende på :-) Ligner jo ikke hverken i fargen eller detaljene.

boots her

Disse type skoene så jeg etter i Spania hver gang vi var i butikker. Ønsket meg boots med hæl og gjerne i vinrød. Det er jo en skikkelig høst-trendy farge. Var så heldig å finne dem på nettet.

skjorte i silke her

Noen av klærne er litt krøllete for jeg har gått med dem før jeg har tatt bilde. Veldig flink blogger, ikke sant? Haha :-) Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til avreise! Vi sees senere, har noen innlegg jeg skal skrive på flyplassen eller rett før jeg drar!

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer