mammas pasta bolognes

Hei dere! I dag har jeg kun gjort én ting og det er å være hos svigers. Om litt skal jeg til Audun og da skal de bli med. Gleder meg sånn til å se han! 2 uker siden sist :-( Jeg har med klær, bøker og spansk kurs fra mamma, hehe. Han skal bli spanjol ;-) Et krav fra meg! Neida. Han har ønsket å lære det lenge.

Jeg og svigermor har gjort litt på bloggen hans, så om dere har tid må dere stikke innom celle13.blogg.no - og gjerne legg igjen en hilsen! Nå blir jeg servert litt mat her, men siden jeg ikke har oppdatert bloggen med oppskrifter på en stund så tenkte jeg at jeg kunne dele denne herlige oppskriften fra mamma. Pasta Bolognes! Perfekt til middag :-)

du trenger:

(100-150 gr per pers) fullkornspasta, 2 pk karbonadedeig, 1 løk, 1 rød paprika, olivenolje, 1 gulrot, 2 store tomater, 2 ts buljongpulver, 1/2 squash, 1/2 ts chili, 2 ts sukker, paprikapulver, oregano, 2 ss kikkoman, persille, timian, salt, pepper, 1/2 kinesisk hvitløk

slik gjør du:

Hakk opp og stek løken og paprikaen sammen med litt olivenolje. Rasp gulrot og hvitløk. Hakk opp squash og ha i tomatene eller en boks i biter. Bruk stavmikser når alt er mørt. Tilsett buljong, timian, oregano, paprikapulver, pepper, chili og kikkoman. Ha i rått kjøtt og la alt putre i 20 min på svak varme. Ha i matfløten og sukker. Kok opp pasta når det nærmer seg slutten på kjøttblandingen :-)

Håper dere vil prøve! Blogges senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer