pink and red velvet

pink and red velvet <3

boots i velur her, kjole her, veske her

Da er vi halvveis i uken og jeg har min første dag hjemme. I går var jeg hos svigers helt til vi besøkte Audun. Vi jobbet med bloggen hans og fikk lagt inn og opp innleggene. Så fremover vil det være 2-3 innlegg hver dag. Noen av de er veldig lange, men han skriver så sykt bra :-) Håper dere leser inne på celle13.blogg.no <3 Jeg føler meg så mye nærmere han når jeg leser ordene hans. I går fikk jeg være med han i to timer. Sitter sånn pris på når vi får være der ekstra lenge. Han er så skjønn og god! Nå var det to uker siden sist og fremover skal jeg se han hver uke helt til jeg reiser til Mexico 12 oktober. Da er det plutselig 5-6 uker til jeg får se han! Det blir hardt, men jeg er klar til å reise uansett. I går satt jeg oppe å så på Skal vi Danse på Sumo! Herregud så gøy det programmet er! Kan de arrangere SKV for bloggere/vanlige folk? Jeg vil være med! Får frysninger i kroppen og beina rister når jeg ser på det! Jeg vil også danse. MELD MEG PÅ NOEN!!!

I dag skal jeg være med venninne som jeg ikke har sett på en stund. Hva er deres planer? Jeg tok et antrekksbilde før jeg dro fra Bergen, så det er ikke slik jeg ser ut i dag. I dag er jeg sliten og stygg - haha :-) Men skal stelle meg snart slik at jeg føler meg litt bedre til jeg skal være med henne. Ser jeg glemte å dra opp glidelåsen på skoene, men de er veldig elastiske og store, så de går igjen - men hadde litt dårlig tid. Elsker skoene og kjolen! Var litt usikker på kjolen først, men den er jo så søt og behagelig. Litt stor i str men perfekt høstkjole! Gammelrosa og vinrød er den perfekte høstkomboen :-) Og vesken får jeg ikke nok av. Tror jeg har hatt den med meg hver dag når jeg var i Bergen!

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Margit
,
Hei, Marta! Så fine sko😊 hvordan er de i Strl? Og er de bred/ smal rundt foten? Pleier som regel å gå ned en størrelse i skoletter med hæl.
martaalise
martaalise,
Hei! De er veldig elastisk og romslig øverst. Selve skoen er normal. Jeg bestiller alltid samme str med mindre det er joggesko, da går jeg opp en halv str. Men her hadde jeg samme. De er så fine 😍👌🏻
nouw.com/martaalise
Nomadjournal
Nomadjournal,
Nydelig antrekk 😊 elsket skoene
nouw.com/nomadjournal
Beingaldiss
Beingaldiss,
ååh så fin!😍
nouw.com/beingaldiss
martaalise
martaalise,
Ellendelin
Ellendelin ,
Vad mysig outfit!
nouw.com/ellendelin
martaalise
martaalise,
FruLea
FruLea,
Skikkelig kult og fint antrekk du har og fin veske 😊 Leser bloggen til Audun hver dag, og det er en bra og sterk blogg syns jeg 😊
nouw.com/frulea
kamillahaaland
kamillahaaland,
Kjempefint antrekk! 😊
nouw.com/kamillahaaland
martaalise
martaalise,
Takk Kamilla <3
nouw.com/martaalise