brownies biter med kokos - vertinnegave

sooo delicious...

Hei dere :-) I dag er jeg med Samira, så jeg har forhåndskrevet dette innlegget. Jeg laget meg brownies i går, men lot den vente til i dag siden jeg skulle ha besøk. Jeg prøvde også en ny variant! Nemlig å kutte den opp og ta kokos på den. Så godt! Jeg gjorde det samme i fjor før jul, tok en liten cellofanpose rundt og ga det til svigers. Ble en koselig og spiselig gave :-) Et lite tips om dere skal i et middagsselskap og er lei av å gi blomster <3 vertinnegaver er så kjekt å gi og få!

slik gjør du...

Lag en brownies. Personlig liker jeg toro sin, for den er så god og enkel! Men det finnes tusenvis av oppskrift på brownies ute på nett. 10 minutter før den er ferdig, tar du den ut. La den står i kjøleskapet i 10 minutter før du tar ut formen og rører i den. Den skal gi deg litt motstand for den er jo snart ferdig. Rør med en spiseskje slik at det blir rotete. La den stå i kjøleskapet over natten og når du står opp neste morgen kutter du den opp i mer tydelige biter. Den er hard og lett å kutte opp når den har stått kaldt. Nå kan du dyppe den i kokos om du vil. Eller hakkede nøtter, tørkede bær osv :-) Klar for servering!

ananasfatet fra Nille, gryteunderlag her, saltskål her, gryteklut fra Coop

Håpe dere vil prøve! :-) Nå skal jeg ut og handle slik at jeg kan lage litt mat til oss i kveld. Tror jeg kjører noe salat med kylling siden vi har dessert.. Må tenke! Håper dere har det bra <3

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sun
,
Hei er Audun løslatt??? Pga snap
martaalise
martaalise,
Hei! Nei det er han ikke 😟
nouw.com/martaalise
Sceneteppe
Sceneteppe,
Ellendelin
Ellendelin ,
Detta ska jag absolut testa!!!
nouw.com/ellendelin
martaalise
martaalise,
Martine
,
Disse må prøves!