litt snikksnakk

Endelig fredag! Er det noen som har gledet seg til denne dagen eller? Selv om jeg ikke har en man-fredag-jobb så elsker jeg denne dagen. Er en helt spesiell stemning på fredager og alle er så mye mer lykkelig, haha :-)

I dag har jeg og Melisa vært på Stendafjellet igjen. En sykt god og bratt tur. Blir litt pest ut når jeg har kommet på toppen, men da er belønningen å gå ned igjen. Nå har vi akkurat spist frokost. Så dagen startet litt tidlig, men går likevel sent. Jeg er jo syk enda, men går bedre :-) Virker som at alle er syke, i hvertfall her. Håper ikke at det er meg som har smittet dem. I morgen skal jeg være med noen venninner fra barne og ungdomsskolen! Gleder meg, men må bli frisk innen den tid!

cozy times at my sisters place <3

Tidligere i uken var jeg på overnatting hos Mariela, lillesøsteren min. Hun bor rett bortenfor mamma og hun har den fine leiligheten. Mamma har malt et bilde som jeg måtte ta bilde av, elsker det! Så utrolig stort og stilig! Mamma kan alt :-) <3
Nå er det ikke mange dager til jeg skal hjem til Arendal igjen og da er jeg ferdig med reisingen for en periode. Da blir det neste å telle ned til Mexico. Jeg skal gjøre meg skikkelig klar for turen slik at alt er perfekt når jeg drar hjemme i fra. Har noen uker på meg da :-)

Så, da har jeg et spørsmål for dere lesere. Hva vil dere lese mer om på bloggen fremover? Kom med forslag! Blir så glad når dere tar dere tiden til det <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hei
,
Mer personlige innlegg vil jeg ha mer av! ❤️ Digge bloggen din