hjemmelagede lapper

I går hadde vi den beste kveldsmaten på lenge! Mamma bestemte seg for å lage lapper til oss og det må jeg si er lenge siden jeg har spist. Mmmmm! Så sykt godt. Vi var 6 stk samlet rundt bordet for å nyte lapper på lapper. Jeg vet ikke hvor mange det ble, men en for mye - jeg ble stappmett! Føler meg mett enda jeg :-) Haha! Tenkte jeg skulle dele mammas oppskrift med dere slik at dere kan kose dere en kveld med det samme. Disse lappene er supergode med litt nutella, brunost, kanel og sukker eller syltetøy!

slik gjør du:

Egg og sukker piskes godt. Ha i 1 toppet ts hjortetakksalt, 1 toppet ts natron, 75 gr smeltet smør, 1 liter hvetemel og 1 liter surmelk. Pisk det hele sammen og la stå i 20-30 min. Stekes på middels varme i tefatstore lapper. Serveres med kanel og sukker, syltetøy og krem eller brunost.

Håper dette kom godt med til koselige høstkvelder. I dag skal jeg til byen sammen med lillesøsteren min. Vi skal på tattosjappe også se litt i butikker. Hun har snart bursdag, så jeg skal ta henne med ut å spise slik jeg gjorde med Mariela. Så om dere er forvirret så har jeg to søstre, en på snart 22 og en på snart 19 år. Jeg er med Melisa nå, hun yngste. Også hun jeg var i Spania med :-) Folk synes alltid det er rart når jeg sier at jeg er storesøster, men det er jeg altså. Ser jeg ikke ut som en leder? Haha! Det er jeg altså ;-) Neida.. Joda :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Det så jo ikke lite godt ut da!
nouw.com/asfaltenke
anneliaaland
anneliaaland,
Yuummi! Ha en strålende dag 🌟
nouw.com/anneliaaland
martineeljostveit
martineeljostveit,
Fyflate, det der er bare helt himmelsk <3 og med bringebær, banan og Nutella.. <3 Det hadde vert utrolig godt nå.. 😊
nouw.com/martineeljostveit
FruLea
FruLea,
Takk for oppskrift, disse skal jeg teste ut ja 😉 Her på Kreta har jeg hatt pannekake med nutella og is, mmmmmm 😉
nouw.com/frulea
maddekk
maddekk,
Nam, de så sinnsykt gode ut 😃
nouw.com/maddekk
sevencoloredflower
sevencoloredflower,
Takk for oppskrift 🤤
nouw.com/sevencoloredflower
mariannelier
mariannelier,
Nam! Lapper er noe av det beste jeg vet😍
nouw.com/mariannelier