PIRATE PARTY

Åh herregud så sykt bra fredag vi hadde i går. Jeg kunne ikke skrive det på bloggen, men i går hadde vi supriseparty for lillesøsteren min Mariela. I fjor hadde vi for Melisa og i år mellomste! Begge to ble sykt vellykket! Vi var rundt 30 stk i går, så oppmøte var supert! 30 fine pirater klare for å feire henne, og hun hadde ikke peiling. Vi hadde sagt at jeg skulle hjem til Arendal og at mamma skulle ta hun med på kino på kvelden. Bursdagsbarn var litt syk, men vi fikk en skikkelig fin feiring fordi om. Hun ble SÅ overrasket!

pirate party

Vi hadde veiviser, photobooth, bar, memory jar der alle lå en hilsen/minne oppi, bildevegg av Mariela som liten og frem til nå, rød løper, kakebord, gavebord, ballonger over hele taket, geleshots, duk som var tegnet på som et skattekart, småpizzaer +++ Ja, vi kan trygt si at vi forvandlet hele huset til et skip :-) Haha! Det ble så stilig! Og alle gjestene var jo en pynt i seg selv.. Gud så flink folk var til å kle seg ut!
Lillesøsteren min Melisa lagde de fineste cupcakesene! De var gull, sort, sølv og hvit. Helt nydelige! Skikkelig "glam-cupcakes".
Her er memory jar. Vi tok en vanlig vase og skrev på den med gullglitter. Det størknet, ble sykt fint. Alle lappene klippet vi ut og tente på rundt kantene slik at det skulle bli brent, som et skattekart.
Jack Sparrow var på besøk! Haha :-) Så utrolig stilig!
Jeg lagde min første fondantkake. Noen skjønnhetsfeil, men det så man ikke i den dempede belysningen. Ble sykt fornøyd og stolt over at alt gikk bra! Fikk litt hjelp av de andre <3 og den ble så lekker på bordet! Det er mange lag med sjokoladekake oppå hverandre også har jeg sjokoladekrem inni mellom lagene. Den ble mye høyere enn bilde viser. Jeg hadde også et hull i midten av kaken med gullmynter og masse kakestrøssel i gull, sølv og glitter som rant ut når man skjærte i den. Så en stor kake med en liten overraskelse! Nå har vi kake i lang tid fremover. Haha. Hørte mamma på slutten prøvde å sende med folk hjem.. Men ligger et godt stykke i kjøleskapet som ble vår frokost.... Og er enda en del igjen!
Mitt kostyme fant jeg i garderoben min, haha. Fant ut at jeg har veldig mye som kan brukes som en base for kostymet. Så jeg har vel litt pirat-stil til hverdags, haha :-) Skjørt med volang i enden, stripete topp med knyting, lapp på øye, skaut på hode, øyelapp, fletter i håret, sverd, knyting på hoften og ringer i ørene! En skikkelig pirat!
Gavebordet <3 Hun fikk så mye fint!
Som dere ser, så ble det en skikkelig vellykket feiring! Den varte ikke langt ut på natt, men det var like greit. Var så mange som var syke, men som likevel kom. Håper alle hviler i dag. Mariela dro på jobb i dag morges, men måtte gå hjem, stakkars :-(

I kveld skal jeg hjem til en venninne fra barneskolen. Vi skal spise taco og kose oss med to venninner fra ungdomsskolen. Reunion! Det blir gøy! Jeg skal også til byen i dag for å gjøre noe crazy! Viser dere senere, haha :-) Men til nå er det en overraskelse! I morgen er det middag hos mamma med resten av flokken også hjem for meg på mandag. Da lander jeg i Sandefjord siden bilen min står der fra forrige helg. Alex henter meg også middag der før jeg drar hjem. Kan hende jeg camper der til tirsdag, men jeg skal besøke Audun på tirsdag så jeg må se an! Full plan fremover!

Marta Alise

Liker

Kommentarer