when in Bergen

Hei igjen dere! Jeg har jo ikke vært sånn superaktiv her inne på bloggen den siste uken, men føler jeg kan linke til den festen i går - slik at dere skjønner hva vi har drevet på med hele tiden. Nå er det ingen hemmeligheter! Suprise babyshower som var på søndag og suprise party i går, fjoo! Sykt glad alt gikk som planlagt :-) Innimellom har vi gjort litt andre ting, blant annet turer og shopping. Shoppingen var jo til bursdagen da, hehe, men jeg fikk likevel se Bergen på en veldig fin dag. Jeg har vært så heldig med været når jeg har vært her. Sol så og si hver dag. Har regnet litt innimellom da :-) Men hva kan man forvente, haha ;-)
Sjekk dette kule busskuret! Jeg måtte ta bilde, var så stilig! Tenk om alle var slik. Hadde ikke vært noe problem og venter på bussen da. Superchill!

jeg har på meg:

jeans her, jakke Spania, genser Spania, sneakers her, ringer fra H&M, neglelakk her

Et enkelt og fint antrekk. Jeg er så glad jeg kjøpte den jakken i Spania. Bruker den så og si hver dag. Snart blir den skiftet ut med en kåpe, så jeg nyter den alt jeg kan nå :-) Buksene har jeg vist dere før. Men får spørsmål om den hele tiden. Den er sykt god passform på og sitter støpt! Har brukt den veldig mye i det siste så den blir litt løsere, men det er bare behagelig. Skoene er nye og de er som dere ser helt sorte. Jeg går aldri med svarte sneakers, men måtte bestille disse da jeg kun har hvite. De er så fine for de er i velur! Digg når jeg ikke er i humør for hvit, også passer de mer til høsten :-) de er på salg til 244kr nå.

fine Bergen <3

Noe annet vi gjorde når vi var i byen var å bestille time til tattovering! Aiiii! Det er mange år siden jeg tok min siste tattovering og nå skal jeg "inkes" igjen, haha :-) Vi skal ta en søster-tattoo og den har vært planlagt en stund. Jeg er egentlig ferdig med tattoveringer, har allerede 7 stk - men siden de to andre ville ta, så blir jeg med. Den er ganske fin og jeg håper resultatet blir like bra! Viser dere i kveld ;-) Ingen av de andre to har tatt før, så det blir spennende for dem. Glad jeg skal være med.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

M
,
Kan du vise innkjøpene dine?
martaalise
martaalise,
de er ute nå 😃
nouw.com/martaalise