first day in Sandefjord

a day in Sandefjord 

Hello peeps! Jeg sitter nå hjemme Alex sammen med ett glass hvitvin og Modern Family på tven. Veldig koselig. Vi skal chilli litt og kanskje ut. Skal noen av dere ut i Sandefjord i dag? :-) Jeg var nede i byen i dag, Alex var guide som dere ser! Jeg fikk se så mye på bare noen timer og det var så fint! Herregud! Jeg ble helt sjokka når jeg kjørte gjennom sentrum før jeg kom hit og det var så fint. Måtte stoppe bilen for å se meg rundt. Her kunne jeg bodd! En utrolig koselig og fin by.
Vi var på brygga og spiste en god hamburger før vi gikk litt i butikker. Jeg kjøpte ett par smågaver som jeg manglet + noen cider til i morgen. Det var så koselig! Jeg er endelig bedre og gira på å være her. Kunne lett vært her mer enn til bare søndag. Men jeg kommer igjen! Vi er også superheldig med været, så jeg får virkelig se byen fra beste side! Før vi dro ned til bryggen tok Alex meg med til Mokollen. Utrolig utsikt over hele byen. Dette må besøkes når man er her!

jeg har på meg:

sneakers her, veske Spania, jakke Spania, topp Lindex, jeans her, øredobber her (adlinks)

Nå skal jeg legge vekk pc og være litt tilstede. I morgen er det 90 talls party! Gleder meg sånn til å se bursdagsbarn og de andre jentene <3 Jeg lover å ta masse bilder! Håper dere får en fin helg <3 :-) Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Se så nydelig det er der da😍 Du er ferdig, så nydelig du er og pent antrekk😍 Kos deg mye og nyt dagene🌸
nouw.com/martineeljostveit
martaalise
martaalise,
:D takk Martine
nouw.com/martaalise
Åse
,
Hvor er jakken og toppen til venninnen din fra? 😊
martaalise
martaalise,
Jakken er fra Zara og toppen vet vi ikke.
nouw.com/martaalise