Egypt suger!

Jeg gruet meg i hele i går til å blogge for da visste jeg at jeg måtte være negativ! Vi hadde ikke en så veldig bra dag egentlig, kanskje vi hadde for høye forventninger? Må bare huske å skrive at jeg våknet med et myggstikk på venstre øyelokk, så forskjellen på øynene mine er større enn det de var! Nå er det øyet myyyye større enn det andre. Jeg ser helt tilbakestående ut. Vi stod opp til litt sol men det ble raskt skyet og slik holdt det seg. Helt overskyet. Men... Det var en helt syk varme, ubeskrivelig. Den var så tung og glohet. Nesten vanskelig å puste og jeg går egentlig bare å grynter for meg selv! Haha! Vi bestemte oss raskt for å dra videre for å bli kjent med nærområdet. Det bestod av veldig mange innpåslitne egyptere. Jeg synes litt synd på de siden de jobber så hardt får å få litt tips. Men jeg irriterer meg også grønn over de. De forventer tips bare du spør dem om hva klokken er, hvor veien til hotellet eller til supermarkedet er. Alt skal tipses. Det er ikke det at vi er grådige, heller det motsatte. Men det er bare litt uvant og hadde vært greit å hatt med en guide som fortalte oss når vi skulle ha tipset til en hver tid. Hehe :-)

Vi hadde en veldig god frokost da! Alt mulig du kan tenke deg, men IKKE skinken/kalkunen jeg er vant til å spise hver dag.

Vi ble hentet inn fra gaten av et treningssenter/SPA. De var meget dyre men vi fikk halvert prisen ganske mye + at de kunne ta vekk busken jeg har gått å bært på mellom beina siden før operasjonen. (les: tidlig mars) Jeg ble jo så glad, men lykken snudde raskt! Vi satt å ventet en time før jeg fikk komme til og når jeg først fikk komme inn til brasiliansk brukte hun en helt jævlig metode. Hun brukte en klump med voks som hun bare gnidde frem og tilbake. Hårene ville ikke av og hun dro, og dro. Jeg trodde jeg skulle dø. Tilslutt klikket jeg, hoppet av sengen og gikk inn til resepsjonen og lurte på hvilken faenskap de hadde bestilt til meg. Dette var ikke slik voks vi har hjemme! Så nå går jeg enda med en busk nedentil, litt mindre men forsatt helt kriminell. Vi hadde time en halv time senere og da ble vi lovet hele SPA-arealet for oss selv, steame, sauna, jacuzzi, dusj, turkisk bad + massasje en time. Steam fungerte ikke, jacuzzi var kaldt vann og hele lokalet var fylt med ansatte og russiske menn. Audun klikket og gikk ned. Det hele endte med at vi fikk pengene igjen (heldigvis), ingen massasje, ingen spa, ingen brasiliansk på meg. + at vi mistet 3-4 timer av dagen vår. Bare takk GUD for at det var overskyet så vi ikke gikk glipp av så mye. Litt av en SPA-opplevelse!

Ellers klarte vi å fikse dagen i går ved å legge oss ved bassenget og sove litt. En liten siesta ordner alt! Man skal ikke undervurdere skyene altså, vi har allerede blitt litt brune! Vi smurte oss heldigvis med 30! Senere spiste vi middag på hotellet også dro vi til Soho Square som ligger litt under 10 minutter unna hotellet vårt med taxi. Det var så sinnsykt flott der! Masse folk, underholdning, litt butikker og best av alt: vannpipe :-) Det er et must når man besøker Midtøsten!

Fine kjæresten min som er glad uansett hva!

Fonteneshow

God stemning. Har noen av dere vært her før?

Håper dere hadde en finere mandag enn jeg! Jeg legger ut antrekksbilder senere ♥ Klem fra en frustrert nordmann i Egypt!

Følg meg på instagram: @martaalise


Marta Alise

Liker