Egypt - liten oppsummering

Mange av dere har spurt om vi har hatt det fint og det tror jeg jeg har gitt uttrykk for på bloggen. Håper dere ikke er lei av å høre om Egypt enda. Dette blir i hvertfall siste innlegg om Egypt på lenge, haha :-) Vi gjorde noe hver eneste dag i Egypt. Enten var vi på utflukt eller så gjorde vi noe annet spennende. Noe av det som satt mest inntrykk var dykkingen med seilbåt, alle aggressive selgerne, den høye sikkerheten (Vi måtte gjennom sikkerhetskontroll for å komme inn på hoteller, noen butikker og strender + at vi så mange vakter rundt hotellet vårt med store maskingeværer.) og pyramidene. Vi fikk gjort noe gøy hele tiden! Her er dag for dag med bilder som oppsummerer hva vi har gjort.

MANDAG:

Katastrofe på dagen (overskyet og brukte mange timer på SPA og fikk aldri noe SPA) men på kvelden var vi på Soho Square og der begynte høydepunktene! Vi røyka vannpipe, så på underholdning og fikk shoppet litt.

TIRSDAG

En av de beste dagene var helt klart tirsdag! Vi snorklet, solte oss på dekk og hadde morsomme aktiviteter. Etter dette var vi ved poolbaren på hotellet og drakk litt drinker.

ONSDAG:

Quadrunners i ørken var så morsomt, varmt og sandete! Anbefales om man får sjansen. Jeg er vanligvis en pyse men dette var sykt gøy! Denne dagen fikk vi også spist romantisk middag på stranden! Det har jeg alltid ønsket meg ♥

TORSDAG:

Vi tok flyet til Kairo tidlig torsdag og fikk oppleve pyramidene, Kairo, kamelridning, bazar og museum. Senere dro vi på Hard Rock, dau og sliten! (Hard Rock i Naama Bay anbefales ikke. Kelnere kjempe flinke og vennlige. Men på slutten av regningen får du 100 kr mer som tillegg som går rett til huset slik vi forstod det)

FREDAG

Stranden hele dag og kvelden på Hollywood og casino! We love!

LØRDAG

Stranden hele dag + Old Market med shopping og bazar.

Allerede søndag morgen var vi på vei tilbake til Norge, alt for tidlig! Jeg kan trygt anbefale Egypt, men det forutsetter at du bor litt fint sånn at du føler deg trygg, får god mat og bor der det skjer. Det er i hvertfall de tingene som er viktige for meg, eller oss. Kjipt å være tilbake igjen i Norge! Man blir fort vant til å stå opp for buffee-frokost, strand eller basseng og bare ligge å kose seg i solen med en øl! Skulle gjerne gjort det en uke til eller to!

Følg meg gjerne på facebook HER for flere oppdateringer

Marta Alise

Liker

Kommentarer