eg e i Bergen!

Long time no see! Nå er det lenge siden eg har vært innom her, men det har vært så masse annet kos å gjøre helt siden jeg kom hjem på torsdagskvelden <3 Tenkte jeg skulle blogge masse i går men huset er fullt til alle tider, masse god mat og samtaler! Følte ikke for å ta opp pcen når det er lenge siden jeg har vært hjemme, og da gjorde jeg ikke det. Men nå er jeg tilbake.

Jeg ble hentet av mamma torsdagskveld og da var det rett hjem for å spise pannekaker med nutella <3 Jeg fikk også treffe det nye tilskuddet i familien. Min stesøster har fått en nydelig babygutt. Så da fikk jeg hilse på han også. Så skjønn! Har på en måte blitt tante jeg, gratulerer til meg! Resten av torsdagen gikk til kos i sofaen til mamma og jeg sovnet ikke før kjempe sent. Savnet Audun første natten for vi sover alltid på samme rom oppe på loftet. Vanligvis ligger jeg nede når jeg er her alene, men nå har jeg blitt så tøff etter Mexico, så det er ikke noe problem. Selv om jeg tror av og til at små barn leker på loftet. Er masse leker fra oss når vi var mindre og av og til hører jeg noen lyder. Haha. Så koselig at lekene blir brukt <3 Ja, jeg er gal!

I går dro jeg og Meli, min minste lillesøster - ut for å shoppe de siste julegavene. Snakk om å være sent ute! Men nå er vi ferdig. Tror jeg... Sentret er heldigvis åpent til sent i dag, så om eg ombestemmer meg, er det bare til å løpe rett ned! Måtte ta julegavene i to puljer i år. Første pulje i Arendal for familien til Audun og neste pulje her i Bergen til min egen familie <3 Det jeg har igjen er å finne et juleantrekk til meg selv, men jeg har med noen alternativer. Har en kjole jeg har gått med flere juler, så tror jeg faller på den.. Den er dyp rød og behagelig <3
Fant også denne! Men den var ganske dyr!
Nå skal jeg ta litt bilder og blogger litt mer <3 I kveld er det grøt og film med familien! Hva gjør dere i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Den stripete genseren så fin ut. Fra Hvor??❤