effektiv for the shit

annonse

Hello thursday...

I dag er første dagen der jeg har fått gjort litt ting som er viktig for meg. Jeg har stått opp til rimelig tid, selv om jeg kun fikk 4 timers søvn, jeg har vært utenfor døren, preppet mat, tatt bilder til bloggen, vært med en venninne og spist sunn mat. Nå straks skal jeg på trening og i kveld er det venninner som kommer på besøk. Jeg må óg få rukket å legge inn en bestilling, betale regninger og vasket klær. Så når jeg legger meg i dag, kan jeg legge meg med god samvittighet! Jeg ville egentlig sove til langt på dag, siden nattesøvnen min var så kort - men jeg pinte meg opp og var effektiv. Lykkelig for det nå! Må prøve alt for å snu døgnet mitt ordentlig.

støvletter her, veske her, strømpebukse her, skjørt her

I dag gikk jeg med verdens varmeste genser. Trenger absolutt ikke noe jakke utenpå denne, haha. Den er så fin! Jeg kjøpte den i fjor en gang, men den er utsolgt nå. Fant en som lignet HER. Støvlettene er de fineste skoene jeg eier og jeg er så redd for dem. Kjøpte de for 3 år siden og i fjor kjøpte jeg ett nytt par. Til hverdags liker jeg uten hæl, men når jeg skal pynte meg litt ekstra vil jeg ha med hæl <3 Men passer på å ikke bruke dem når det er snø ute! Fant noen støvletter til en billigere pris som ligner veldig! De kan du finne her.

Har en del å fortelle dere, men jeg tror jeg stikker innom igjen etterpå. Det handler selvfølgelig om det jeg fortalte om på snapchat i går.

Det er også en av grunnene til at jeg prøver å være effektiv disse dagene frem til neste uke. For jeg trenger at de går FORT! Håper dere har en fin torsdag <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer