dumme bloggere

Jeg blir litt oppgitt over å lese enkelte bloggere som tar på seg politihatten og skal fortelle andre bloggere hva de kan og ikke kan blogge om. Det er så latterlig. De som uttaler seg på denne måten har gjerne blogget i sånn 7-10 år og har vært i denne bransjen lenge - noe som er enda verre å tenke på, for de fleste har faktisk blogget om sånne ting som de omtaler som "teit".

Det mange ikke forstår er at blogging har åpnet mange dører for mange, og da tenker jeg ikke for bloggeren selv - men for de som leser. Det er klart at det hjelper å lese om en som for eksempel har kommet seg ut av skapet når man sitter inne med de samme følelsene og tankene selv. Det er en vanskelig situasjon som kan bli litt lettere ved å høre andres erfaringer og råd. Samme med de som har opplevd noe fælt som mobbing, vold og trakassering. Det gir en følelse om at man ikke er alene og derfor synes jeg blogg er viktig for jeg vet at det har hatt mye å si for veldig mange der ute.

Nå åpnet nettopp en ganske kjent blogger seg om at hun hadde spontanabortert. Og det folk spør og snakker om er hvorfor de annonserte graviditeten så raskt. Jeg blir lei meg kjenner jeg. Hvorfor skal man vente i 3 måneder? Hvorfor skal man alltid dele det som går bra? Ved å fortelle om at man har opplevd noe så trist som spontanabort så vil flere som også har opplevd det samme - føle seg mindre alene. Spontanabort skjer. Vi må blogge og fortelle om det som ikke går bra også.

La de som vil, fortelle sin historie. La de som vil lese, lese det de vil. Det hjelper. Det lindrer. Det styrker.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mariaiii
,
Spot on!
martaalise
martaalise,
tonebach
tonebach,
Er helt enig i det du sier her!
nouw.com/tonebach
martaalise
martaalise,
verozitas
verozitas,
Så enig med deg <3
nouw.com/verozitas
martaalise
martaalise,
Viktoriagronlund
Viktoriagronlund,
Sjukt bra skrivet! Kram <3
nouw.com/viktoriagronlund
martaalise
martaalise,
Takk 😊 <3 kram tilbake!
nouw.com/martaalise
nellylang
nellylang,
martaalise
martaalise,
Hege Kristin,
martaalise
martaalise,
Lise
,
Enig!
martaalise
martaalise,