"Du har herved mistet en bloggleser"

Wooops!

God kveld kjære lesere, tittere eller snokere! Må si dere er sinnssykt flinke til å kommentere for tiden. Vet ikke om det er fordi vi nærmer oss sommer og dere er i veldig godt humør, men mange av dere er veldig skjønne! Tusen takk for all støtte. Noe annet jeg fikk i dag var en beskjed om at jeg hadde mistet en bloggleser fordi jeg hadde for mye kliss på bloggen og en beskymringsmelding over at jeg ikke er sunn og ødelegger kroppen med å trene som jeg gjør. Visst det ikke er det ene så er det det andre. Men som dere ser så ser jeg helt fin og frisk ut! Bare litt forelsket... Men takk for at noen av dere bryr dere såpass! Hat-innlegget legger jeg forresten ut imorgen. Skrev det faktisk for å gjøre opp for klisset, men nå har jeg jo uansett mistet den leseren så er nesten ikke vits. Haha :-D

Vi har i dag vært på en kjempe fin tur. Vi har vært på Sørlandssenteret. Vi har vasket huset. Og nå skal vi endelig sitte oss ned. Jeg kjøpte en nydelig kjole på Cubus for noen dager siden og har gledet meg sånn til å vise dere. Heldigvis var været på min side i dag også ♥ Hva har dere gjort i dag?

Også var det det med redigering da. Jeg er veldig flink med kontrast og lys. Eller rettere sagt: det er det eneste jeg kan. Men når man får leppestift på tennene, hva gjør man da? Finnes det noe program som redigerer tennene mine hvitere? Eller som tar bort flekken i det minste? Veldig irriterendes når jeg hadde mange fine bilder, men så ødelagte den flekken alt.

Herregud som jeg kjempet i dag med å få et bilde med hatten på. Men det var såååå sterk vind. Holdt på å blåse bort selv..

Tenk, nå er vi i min måned ♥ Jeg gleder meg sånn til bursdagen min. Vet jeg maser mye om det, men det er så gøy og SÅ lenge siden sist, :-) I år blir det litt spesielt for jeg skal feire hjemme hos mamma i Bergen og det har jeg ikke gjort siden jeg fylte 19 år! Og i år blir jeg 23! Jeg skal faktisk dele bursdagen min med kjæresten til mamma, Andreas. Så det blir koselig, selvom jeg liker best å ha hovedrollen for meg selv. HAHA.

Har alle fått med seg hvordan Bruce Jenner har blitt? Hun har blitt så fantastisk vakker! Hadde aldri trodd at resultatet skulle bli så bra! Om du ikke har sett det, kan du se det HER. Nå skal vi i gang med samme kveldsrituale som alltid: Modern Family! Plutselig var vi på sesong fire og jeg begynner å freake ut. Er det noen som vet om det kommer ny sesong eller om det finnes noe tilsvarende? Vet jeg har spurt før, men har ikke fått noe ordentlig svar! Uansett, håper alle har hatt en kjempe fin start på uken!

Følg meg gjerne på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer