Du er ikke vellykket med mindre du er som meg

Innimellom får jeg litt spørsmål både fra venninner og fra lesere om hvilke bloggere jeg leser og jeg har aldri ett godt svar. "Leser ikke fast, men er ofte innom de som kommenterer og ellers leser jeg min egen", haha :-) Ikke tro jeg er selvdigger, men jeg bruker mye tid på å lese min egen blogg for å finne ut hva jeg kan gjøre bedre og hvordan jeg kan variere best.

Jeg var en aktiv bloggleser før jeg møtte Audun og synes det var veldig morsomt før blogging utviklet seg til å kun handle om reklame. Plutselig skulle ikke noen dele personlige ting, alt skulle være så perfekt og mye dreide seg om at vi som lesere skulle bruke mest mulig penger. Blogging har mistet litt av sin sjarm, men jeg føler det er litt på vei tilbake nå som flere og flere er mer åpen og flere og flere får blogg. Jeg håper bare ikke at enkelte toppbloggere klarer å sette lokk på de "mindre" bloggerne som velger å fortelle om en evt abort eller voldtekt eller som meg, at kjæresten min er i fengsel, kun fordi at de selv har funnet ut at de skal bli et nettmagasin med en oase av reklame og da er det greit å slenge dritt til de som velger å blogge annerledes. Man trenger ikke å være toppblogger eller være kjendis for å skrive en sak som er viktig å ta opp og som berører mange og kan hjelpe noen.

Noe annet som jeg prøver å forklare når jeg sier at jeg ikke leser mye blogg, er denne følelsen noen bloggere gir deg. Jeg har aldri helt har klart å forklare den følelsen 100%, men det er litt "du er ikke vellykket med mindre du er som meg"-følelse! Om man ikke tjener så og så mye penger eller har de og de merkeveskene, eller ikke er tynn nok, trent nok, pen nok osv - så er man mislykket.

Jeg vet ikke hva følelse jeg gir alle som er innpå her, men jeg håper jeg gir de fleste av dere en følelse om at det er ok å ikke være perfekt. Også at det er greit å være åpen og ærlig, og at jeg er en veldig, veldig, vanlig jente som også roter og gjør feil.

Det er vanskelig å skrive denne teksten uten å tråkke noen på tærne men jeg håper dere forstår hva jeg mener. ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Jeg leser din blogg fordi du er så ærlig og åpen <3 og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg var aktiv bloggleser på mange blogger før, men det har dabbet så av, nå er jeg innom kun av og til, mens din er jeg innom flere ganger om dagen fordi jeg har lyst og fordi den er spennende <3 DU er den beste bloggeren jeg har lest til nå, med hånda på hjerte haha, klisje but true. Du er du, og ingen andre er som du <3
martaalise
martaalise,
Tusen hjertelig takk Helene <3 Så mange fine ord :-O
nouw.com/martaalise
mariannelm
mariannelm,
Jeg elsker at du er så ærlig og åpen! Det gjør bloggen din spennende, og det er alltid kjekt å komme inn hit. Det er også kjekt at du varierer så mye på hva innleggene handler om, samtidig som du har en rød tråd gjennom bloggen ved at den handler mye om deg og Audun og deres situasjon. Du er kjempe flink med bloggen😃 synes det er mye kjekkere å lese en slik blogg i forhold til en blogg som bare handler om sminke og mote!
nouw.com/mariannelm
martaalise
martaalise,
Så hyggelig at du nevner rød tråd. Det er ikke noe jeg føler selv så ekstra kjekt at du påpeker det. Kanskje det ikke er så ille likevel. Takk for fine ord <3
nouw.com/martaalise
Ellis
,
Dette er hvorfor jeg liker deg så godt! Du får meg til å føle meg bra og inspirerer - istedenfor å gi meg så dårlig selvfølelse at jeg får lyst til å hoppe foran en lastebil. Du er en helt spesiel blogger og jeg håper du når kjempelangt, søte jordnære deg 😊
martaalise
martaalise,
Takk fine deg 😊 haha, måtte le litt av lastebil. Det er akkurat sånn jeg føler det og!
nouw.com/martaalise
Tina
,
Du får meg til å føle meg veldig bra,jeg er helt enig i den negative tankegangen noen andre, ofte de fleste toppbloggere kan få en til å føle seg..
i tillegg til å følge deg på snapchat også så ser jeg hvor ekte og ærlig du er! 😊
martaalise
martaalise,
Hei Tina! Takk for det <3 så koselig at du følger meg på snapchat også <3
nouw.com/martaalise
Susanne,
Veldig bra skrevet! Digger at du er så ærlig 😃 Har fulgt bloggen din lenge og liker mye bedre disse personlige innleggene enn alle disse merkeklærne og reklame dritten på blogger, det er greit med noe, men enkelte har for mye av det. Sorry for å være så direkte :p men jeg har alltid sett på bloggen som en slags personlig dagbok du deler offentlig 😊
susiesvendsrud.blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Susanne <3 Takk for det! Jeg deler samme syn som deg 😊 Bonus med lønn også, men det bør ikke ta over hele hobbyen!
nouw.com/martaalise