Du er ikke en god nok blogger

Så var det dette innlegget jeg har hatt såååå lyst til å skrive men ikke har turt før nå.. Kanskje fordi jeg er litt redd for å få høre det jeg selv tenker; "Du har jo akkurat begynt å blogge, du er ikke god nok. Det er mange som er bedre enn deg og har brukt år og dager på å bli gode. Du er ikke på toppen." Hehe, jaa... Men så har jeg en annen på den andre skulderen som er veldig snill og har troen. Jeg vil i hvertfall ta sjansen og skriver derfor dette innlegget; Gi meg en nominasjon!

I januar er det Vixen Blog Awards, bloggerens svar på Oscar utdeling og det skal bli gitt flere priser. Jeg vil vinne en av de! Den prisen jeg savner er personligblogger-prisen. Men om jeg skal velge en annen som passer meg best av de som er, så er det "årets nykommer", for jeg startet tross alt i februar.

Men for å vinne trenger jeg deres hjelp. Jeg fikk en snapp fra en leser for ca 2-3 uker siden hvor hun tok video av at hun stemte på meg. Jeg trodde bare de største bloggerene kunne vinne, så jeg ble så giret når jeg åpnet den. Måtte se snappen to ganger - jeg ble så glad og satt veldig pris på det. Siden da har jeg ruget over dette innlegget. Visst hun vil stemme på meg, så er det kanskje flere?

Om jeg skal være snill mot meg selv så vil jeg si at jeg fortjener å vinne, ikke fordi jeg har blogget så utrolig lenge, men fordi jeg har fått til veldig mye på kort tid. Jeg får bare flere og flere lesere, mer og mer motivasjon og jeg elsker å blogge og jeg elsker bloggen min. Jeg har gitt veldig mye av meg selv, både på godt og vondt. Jeg har egne meninger - kanskje litt annerledes og morsomme - men jeg har stått for dem, skrevet kontroversielle innlegg, vært veldig åpen og vist meg frem akkurat slik jeg er. Jeg er en rar person, men virker som mange av dere liker det og kjenner dere igjen :-)

(Ikke for at dette skal virke veldig politisk; STEM PÅ MEG, JEG LOVER GULL OG GRØNNE SKOGER,) så vil jeg likevel tilføye at jeg selvfølgelig ikke kommer til å slutte å gi av meg selv. Jeg kommer til å blogge som før, bare bedre og jeg har mye spennende i vente både med tanke på at jeg er full i krutt og pga livssituasjonen vår. Så om du leser bloggen min og synes jeg fortjener det så trykk på bildet nedenfor ♥

Fristen for å nominere er 20.september

Marta Alise

Liker

Kommentarer