DRITTDAG

Da er vi endelig hjemme. Vi hadde egentlig planer om å besøke venner og dra på kino i Oslo for å få en liten weekend ut av at vi endelig var i Oslo, men så skjedde jo alt dette med VG artikkelen og det eneste vi følte for var å komme oss hjem til Sørlandet. Audun er i gang med taco mens jeg sitter her å skriver til dere. Jeg vil takke alle dere som har tatt kontakt og som har kommentert. Det er litt deilig for meg å vite at det ikke er bare jeg som reagerer på artikkelen, men også andre fremmede og de som kjenner oss - blogglesere, familie og venner). Jeg har ikke noe journalistikk utdanning, men det tror jeg ikke man må ha heller, for å se at dette ble helt feil.

Vi fikk ikke sove i hele natt. Vi bare lå å så på artikkelen og erget oss over det. Føles så hjelpesløs at vi ikke kan gjøre noe. I sted når jeg var innom en bensinstasjon for å gå på do så fikk jeg lyst til å rive med meg alle VG avisene som stod med inngangsdøren. Jeg bare så bilde av oss på forsiden og det bare vrengte seg i magen. Eneste positive i dag var hotellfrokost. Jeg elsker hotellfrokost. Smake litt på alt også holder man seg mett resten av dagen, haha.. Alle satt med avisene på frokostbordet i dag tidlig. Jeg innbiller meg at alle vet og at alle som ser oss hater oss, men heldigvis var det Aftenposten alle satt å leste på og jeg må slutte å være så selvsentrert. Haha.. Jeg følte meg litt sånn her i dag når jeg gikk ute i offentligheten;

Men så følte jeg meg sånn etter alle snaps og kommentarer;

Håper dere liker dagens outfit! Beskriver formen veldig godt i hvertfall... Haha..

Jeg pleier å skrive; oss mot resten av verden, altså meg og Audun. Men nå føler jeg at det er oss mot resten av verden med dere i ryggen. Vår lille hær som plutselig har blitt så stor. Tusen takk for støtten og for at dere engasjerer dere i noe som er veldig surt og leit for oss.

Marta Alise

Liker

Kommentarer