Don't mess with my man

Nå er vi kommet skikkelig i gang med treningen igjen - eller i hvertfall de to siste ukene har vært ganske bra. Siste økten ble gjennomført i går og da introduserte Audun meg for kickboksing. Han har ikke kickbokset på 2 år, men jeg ble likevel riktig imponert! Han er helt utrolig dette og det var flere ganger han sparket så høyt at jeg var redd at han skulle treffe taket.

De sparka var helt syke, han fikk sekken til å nesten dele seg. Jeg skjønner det ikke for jeg fikk utrolig vondt av å sparke og ikke er jeg så myk og fleksibel som Audun. Først nå skjønner jeg hvorfor han er så opptatt av å tøye og å være myk. Jeg har aldri brydd meg om å kunne sparke høyt, men det er jo absolutt en fordel i denne sporten!Jeg fikk helt hakeslepp når jeg var med i går. Han er så dyktig, men litt skummel. Tenk å få 125 kg mot deg i så stor fart!

Jeg ble helt utslitt jeg. Trodde ikke det skulle være så tungt å slå og sparke i en sekk!

Det som er så greit med å ta bilder er at man ser sin egen teknikk veldig klart og vet hva man må jobbe med. Audun har forklart meg mye men jeg ser det mye bedre på bilde hva jeg gjør feil. Heldigvis er det min første time og Audun skal lære meg masse mer :-)

De siste dagene har vi trent en del. Vi har hatt to dager med to økter så i dag kjenner jeg at jeg er sliten. I går fikk litt påfyll, da var vi hos svigers og spiste middag og så på Skal vi Danse. Vi får dessverre ikke trent så mye i Oslo. De timene i retten er veldig tunge!

Nå skal vi sette oss i bilen og kjøre til Oslo! Vi skal feire lillesøsteren min i dag, hun blir 20 år :-) Stas! Skriver mer senere! Håper alle har en fin og rolig søndag ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer