DIY - valentinesgave til kjæresten

På søndag fyller bloggen min ett år og samtidig er det valentinsdag (wooohoo!). Jeg har hatt mange DIY-prosjekter på bloggen men dette her var mitt aller første og et av de jeg har fått best respons på! Må også helt ærlig si at jeg var veldig stolt og fornøyd når jeg var ferdig, for jeg hadde egentlig ingen planer når jeg startet.. Det er ikke perfekt laget til, men det er også litt av sjarmen når man lager noe selv.

En av dere spurte om forslag til hva dere kunne gi i gave på valentine og dette er mitt beste forslag. Jeg ga egentlig dette til vår ettårsdag som var 1.mars 2015 men synes det passer godt til søndag også ♥ Finn noen gamle rammer (jeg fikk mine av svigermor), spray dem og skriv noe fint inni. Pakk de inn og gi dem i gave. Veldig personlig og søt gave, og er du heldig, så henger han dem opp også ;-)

Du trenger:

♥ Hobbylakk ♥ Rammer ♥ Blader ♥ Skjeer ♥ Papir ♥ Saks ♥ Teip ♥ Tusj ♥ Lim

Slik gjorde jeg:

♥ Jeg startet med å spraye rammene sorte med hobbylakk fra Biltema. De koster rundt 60 kr.

♥ Etter at rammene tørket, limte jeg arket jeg ville bruke på rammen

RAMME I:

♥ Klipper ut bokstaver jeg trenger og limer dem på arket. Jeg har brukt bokstaver fra gamle ukeblader.

♥ Til slutt limte jeg på skjeene jeg ville bruke og lagde en fin bakside som jeg teipet fast.

Ramme nr II:

♥ Jeg klippet ut et hjerte. Brukte rammen og la det over et annet papir. ♥ Så skrev jeg fine ord. Jeg har skrevet en liten historie hvor en prinsesse fra en øde øy treffer sin prins, og han redder hun.

♥ Når jeg er ferdig med teksten limer jeg arket på rammen.

♥ Jeg gjorde det samme med bilde nr 3. ♥ Skriver inn teksten og limer det på rammen. ♥ Jeg har brukt en kalkulator som regner ut tiden fra en dato til en annen. Litt morsom og annerledes måte skrive ett år på.

Marta Alise

Liker

Kommentarer