DIY - SKOLESTART

Er det noe jeg har savnet de siste ukene så er det diy! Denne kategorien trengte også en liten oppfriskning her på bloggen! Siden det nærmer seg skolestart for mange av dere tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pleide å ta bind på bøkene mine før skolestart. Dette startet mamma med å gjøre for meg på barneskolen og først synes jeg det var så teit, men så likte jeg det. Det var også kult å ha noe ingen andre hadde og få gode tilbakemeldinger på det.

Mitt eget bokbind som ingen andre hadde var dette; gamle spanske ukeblader som lå hjemme hos mamma. Etter hvert har jeg kjøpt egne ukeblader, så det er de jeg har brukt nå. Men noen av de er sånn 6-7 år gamle, så det er litt kult :-) Helt umulig at noen skal ha lik! Slike ukeblader som feks "Hola" - som jeg bruker, kan kjøpes på kioskbutikker som selger utlandske blader. Ellers kan man fint se etter ukeblader som ligger hjemme. Men da er det viktig at papiret har en god kvalitet slik at det holder.

Du trenger:

saks, teip, tusj, bøker, ark til å lage merkelapper

Slik gjør du:

Start med å finne ukeblader du vil bruke. Jeg elsker "Hola" for de har alltid fantastiske bilder på baksiden. Her er ett par bilder fra baksider og forsider som er mine favoritter.

Riv forsiktig ut forsiden og baksiden. På "Hola" henger de her sammen med bare en binders, så derfor er dette bladet ekstremt lett å bruke til feks bokbind.

Klipp til og teip slik som ellers når man binder inn bøker.

Lag merkelapper. Jeg laget med teip, ark og tusj. Farget teip bitene for at det skulle matche.

FORSIDEN

BAKSIDEN

​Dette må prøves om dere vil ha et bokbind som ingen andre har! Gå på skattejakt etter blader i huset og se hva dere finner 😃

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Amalie
,
Herregud så smart!! <3
Hanne Larsen
,
Kjempe kul ide!
amandajonassen
amandajonassen,
henrietteitanzania
henrietteitanzania,
Det var kjempekult!! 😍
nouw.com/henrietteitanzania
Helene
,
Utrolig smart!😄 ble veldig kule