diy - adventslys

Jeg er sent ute med å pynte til jul ser jeg! Alle har juletre, lys og hele huset dekorert. Ahh. Jeg blir litt stresset. Men i dag tok jeg noen timer her i leiligheten og gjorde det koselig. Jeg fikk også presset inn et diy-prosjekt! Jeg vet det allerede er andre søndag i advent nå på søndag, men jeg må jo ha en adventsstake! Og siden jeg ikke har noen liggende bestemte jeg meg for å lage en selv. Med litt hjelp fra svigers og en tur i boden fant jeg alt jeg ville bruke :-) Det ble jo så fint! Jeg elsker å bruke disse fargene! Og sammen med gull og rosa blir det jul for meg i år!

du trenger:

4 lys, 4 flasker, kongler, litt grønt fra naturen, tall og hyssing

slik gjør du:

Sett flaskene i en bøtte sammen med varmt vann. Dette er for å fjerne etiketten. Dagen etter skraper du det vekk og er klar til å starte. Sett et lys i hver flaske og legg et nummer over halsen på flasken. Mine er kjøpt hos Søstrene Grene. Gå ut å finn litt grønt du vil bruke. Jeg fikk litt grønt fra svigers hage. Synes det ble så fint! Grønt, hvitt og brunt <3 Det brune er konglene og de må surres rundt hyssingen før du fester den øverst. På "kroppen" av flasken kan du surre en ny hyssing og der kan du stappe grener nedi :-) Og da er du ferdig!
Disse skal jeg sette i vinduskarmen og nyte når jeg sitter i sofaen <3 Resten av leiligheten er nesten ferdig dekorert, men det kan jeg vise dere senere. Jeg skal ikke ta helt av i år, for jeg reiser jo 18 desember til Bergen og da er jeg vekke til over nyttår, mest sannsynlig.
Alle bildene ble så fine at det var umulig å velge ut noen. Måtte bruke alle <3 Haha :-) Håper dere har lyst til å prøve om dere også mangler adventsstake! Nå skal jeg bruke ettermiddagen til å skrive flere innlegg. Jeg reiser jo i morgen også skal jeg rett på julebord, så jeg vil ha noen innlegg klart <3 Legger ut Q&A etterpå :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
så lekkert !
nouw.com/kristinw