disse er verdt å følge

I dag kan jeg ikke skryte på meg all verden av ting jeg har fått gjort. Jeg har hatt en skikkelig lat og koselig dag. Den startet veldig tidlig med trening før jeg og Audun dro ned for å kjøpe en salat. Etter det dro jeg til en venninne på sykebesøk hjemme hos henne. Der satt jeg i 6 timer før jeg kom hjem igjen hit. Vi så Friends, spiste dritt og sovna på sofaen - obs :-) Tenk at jeg har funnet meg en venninne som er like glad i Friends og Ross som meg! Meant 2 be! Haha!

Audun har vært syk de siste dagene og i dag kjenner jeg det også veldig godt. Jeg er så tett i hodet og har skikkelig hodepine. Har også vært trøtt de siste dagene og jeg merker at det er noe i halsen når jeg svelger. Suger at det er sånn nå som jeg skulle trene og ta helt av. Men men. Livet. Jeg hadde også tenkt til å skrive ett innlegg om innkallingen men jeg tenker at jeg gjør det i morgen når jeg står opp. Kunne gjort det nå, men jeg har lyst til å vise dere bilder og bildene blir ikke bra når det er så mørkt og sent. Men, noe annet jeg kan vise dere er de jeg følger hver dag! De inspirerer meg og underholder meg. Så om du trenger noen nye å følge, så ta en titt på min favorittliste akkurat nå;

PS.NY

_____________________________________________________________________________

PS.NY følger jeg på instagram og jeg smelter hver gang det kommer ett nytt bilde opp. Har dere sett noe så søtt? Profilen inneholder nydelige bilder av mat og denne skjønne hunden som jeg har lyst til å kose ihjel! Så herlig! En skikkelig glad-profil som du bare blir glad av å se på. Min daglige dose med søte hunder. Noen som vet hvilken rase dette er? Kunne tenkt meg en slik en.

Dr. Miami

_____________________________________________________________________________

Okei, ikke skyt meg nå, men jeg synes det er så fascinerende å følge Dr. Miami på snapchat. Det blir filmet hver minste detalje mens han utfører plastikkirurgi. Dette er ikke for alle men det er helt sykt å se når han tar rumpe og puppe operasjoner. Man får også se før og etter bildene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg spoler litt fort på det ekleste men det er veldig fascinerende å se hvordan vi egentlig ser ut under alt og hvordan de kan forvandle en kropp så drastisk. Om du trodde du ville operere deg, så vil du IKKE det etter å ha fulgt han her en stund.

Ashley Graham

_________________________________________________________________________

Ashley Graham er jo tidenes fineste modell! Så utrolig nødvendig og fantastisk at det finnes slike som henne slik at motebilder blir litt utfordret. Vi trenger mangfold! Men hun er ikke bare fin å se på, hun er også morsom å følge. Hun reiser mye, har en utrolig personlighet som får deg til å le og hun tar seg selv veldig lite høytidelig. Verdt å følge både på snapchat og på instagram :-)

Julius Dein

_________________________________________________________________________________________________________________

Han her er en skikkelig skrulling og jeg oppdaget han først på facebook før jeg begynte å følge han fast på instagram. Kanskje flere av dere har sett han? Han utfører helt syke tryllekunstner, kysser fremmede på gaten og gjør mye rart. Min favoritt er når han fester en falsk bamse-slange på folk.. Hahah! Folk tar jo helt av før de ser at det er en falsk slange. Love it!

Lucas Simonsson

_________________________________________________________________________

Lucas Simonsson følger jeg fast på facebook og hver gang det kommer en ny video ut så blir jeg så glad! Dessverre varer de ikke så lenge men de er utrolig morsom! Han gjør veldig narr av oss kvinner faktisk og tar oss på kornet. Får meg til å tenke hvor utrolig rar vi kan være. Som feks at vi har masse klær, men aldri noe å gå med. Eller at vi sier at mannen kan bestemme film, men så sier vi "nei", "nei", "nei" når det blir foreslått filmer. Haha. Han er så verdt å følge!

Nå skal jeg spise litt, eller drikke litt (?) suppe sammen med Audun. Han laget en nydelig kyllingsuppe i går som vi har masse igjen av. Egentlig hadde vi planer om taco, men det sparer vi til i morgen til Norske Talenter.

Noe annet jeg må huske å fortelle dere er at vi kommer på TV i kveld rett før halv elleve. Vi er jo episoden etter den i kveld, så da viser de et lite klipp sånn fort. Så om dere vil ha et glimt av oss og episoden så må dere huske å ta på kanal FEM rett før halv elleve ;-)

_____________________________________________________________________________________

Marta Alise

Liker

Kommentarer