Dinner and a movie

God kveld fra sofaen :-) Ville bare titte innom for en liten oppdatering av dagen vår. Jeg ble litt bedre utover dagen, så i kveld har vi hatt en skikkelig kjærestekveld. Audun tok meg med ut på date. Først på Big Horn Steak House nede på bryggen også på kino. En skikkelig klassiker. Restauranten er ikke Norges beste men betyr mye for oss for det var der vi hadde første daten vår. Altså, det var der vi møttes aller første gang!

Sjarmerende daten min ♥ Sulten på biff! Jeg tok en hamburger uten brød i dag, nok med alle de pomfriene man får med. Til dessert delte vi en oreokake, mer enn nok for to personer. Jeg ble stappa med både god mat og dårlig samvittighet, haha.. I morgen er det heldigvis tilbake til rutiner og god og sunn kost.

Før vi dro ut hadde vi en liten video session hvor Audun sminket meg.. Ja, hva skal jeg si.. Jeg endte opp med å se ut som en hore fra en dårlig film. Men det får dere se snart. Ellers kan dere legge meg til på snap å se resultatet; martalise :-) Nå skal vi kose oss med en episode med American Horror før vi legger oss. Vi skal tidlig opp å trene i morgen, så jeg får nyte det mens jeg kan.. Blir spennende å se hva vi får til med halv skadde bein.. Håper alle har hatt en avslappende og deilig søndag ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer