Din jævla fitte vi banker deg om vi ser deg!

For å skrive dette innlegget måtte jeg manne meg opp i flere timer. Jeg ble så dårlig av å se på bildene av alkohol at jeg måtte legge fra meg pcen isted. Det har seg nemlig slik at jeg ikke klarte å gå på byen i går. Høyt inntak av GT, Margaritas og champagne gjorde det umulig for meg å komme meg noen sted. Jeg sluknet i tolv tiden tror jeg. Men før det var jeg en vandrende sirkus, jeg er nemlig veldig morsom - edru og full!

Egentlig like greit at vi ikke kom oss på byen i går, etter den teite faenskap av en trussel jeg fikk i går på innlegget om at Arendal er så harry. Ja, jeg synes Arendal er harry, hvorfor er ikke det lov til å si det? Noen synes bergensere er jævlig høylytte og jævlig oppmerksomhets syke, jeg er IKKE enig i at alle er slik, men dere skal få lov til å si og mene det. Det betyr jo ikke at jeg hater og dømmer Arendals folk! Vi bor jo her i Arendal og Audun har mange venner her som går under den kategorien, snille, MEN harry folk :-)

Ja over til noe enda jævligere; nå ligger vi på sofaen; ekle og kvalme. Vi skal se Friends og en film. Jeg har tatt paracet, dusjet og spist. Hva mer kan jeg gjøre for å bli bedre?

Noen andre som er fyllesyke?

Vi trenger tips og råd for å bli kvitt kvalmen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer