Dilla på mint - ukens kjøp

Contains affiliate links
Denne helgen ble det litt "trøsteshopping" siden jeg har sørget og savnet Audun. Også passet det perfekt at Mariela kom på besøk, for hun elsker shopping også! Jeg har fått dilla på fargen mint. Og når jeg får dilla på noe, så tro meg, da er det dilla X 100!
Disse gleder jeg meg til å bruke til sommeren! De er litt høye, men det går fint, jeg er heldig som er sammen med en mann som er 1.90 høy :-)
Dette var egentlig det eneste jeg skulle kjøpe, haha. Jeg synes den genseren er så utrolig fin og elsker fargen! Men nå skal jeg ikke kjøpe mer klær før jeg er fornøyd med kroppen!
På IKEA kjøpte jeg tallerkener som vi så sårt trengte. Muffinsformer (nei skal ikke lage muffins som er usunne, haha 😂) Også poser til de fine turkise/mint fargede bossbøtte som vi kjøpte forrige uke som står på badet.
Disse skoene har jeg ønsket meg siden jeg gikk ut de forrige. Jeg fikk disse til bursdagen min i juni og gikk med de så og si hver dag frem til september. De ble tilslutt veldig stygge og ekle, så nå har jeg kjøpt nye til sommeren 😍👍

Tilslutt kjøpte jeg to mint fargede pynteputer. Jeg har byttet ut paljettputene fordi Audun synes de var vonde å ligge på. Ikke det at det var koseputer, men han skjønte ikke hvorfor vi skal ha puter om de ikke kan ligges på, haha 😂😘 Disse kjøpte jeg på IKEA til 39 kr stykk! Ganske billig fornyelse av sofaen 😱🙌

​Nå sitter vi å ser på Hjem kjære hjem, husker dere den? Den er jo så koselig! Blogges i morgen tidlig 💙

Marta Alise

Liker

Kommentarer

IM
IM,
Hei! Så fine ting. Vil gjerne vite hvilken butikk du har kjøpt de høye hælene i? De var utrolig fine <3
martaalise
martaalise,
Hei 😃 Trykk på bildet <3 Helt enig 😃
nouw.com/martaalise
Tinamunimakeup
Tinamunimakeup,
Så fine innkjøp 😃
nouw.com/tinamunimakeup
martaalise
martaalise,
IP: 82.99.3.229