Dette vet vi menn om dere damer

(skrevet av Audun)

1. Vi VET at dere bæsjer, spiser og til og med promper! Så ikke prøv å overbevise oss om noe annet, TAKK!

2. Hver gang dere nærmer dere en klesbutikk så blir blikket dere automatisk endret til et haukeblikk; dere ser alt. Og da mener jeg absolutt ALT! Inne i butikken forvandles dere til roboter. Dere går på automatikk og er OVERALT! Dere er der, der og der! Akkurat som noen har klonet dere til fem stykker, ganske fascinerende! Og der står vi og observerer dere som tinnsoldater måpende forlatt i ett hjørne i butikken med vesken deres og all annet balast i hånden.

3. Løgnhalser! Dere skulle skifte på sengen og vaske litt gulv. Yeah right. Børste litt støv under teppe samtidig som dere er veldig klar over at vi menn ikke merker om dere har skiftet på sengen siste tre ukene eller ei. Et par dufter av parfyme over stuen "hjelper" i to uker til!

4. SKO! Altså, dere forvandles til en kynisk, manipulerende og løgnaktig heks der dere påstår at dere ikke har noen sko igjen. Når vi prøver å forklare at dere har 38 per sko liggenes hjemme og kjøpte to par sko siste uke. Nei, da er plutselig vi løgnere. Det spruter ild ut av kjeften og lynet står til alle kanter. Og de fine neglene har blitt forvandlet til stygge klør. Skoholikere er dere hele bunchen og dere kommer ALDRI til å innrømme at dere har et stort problem. Dere er verre enn en alkoholiker som har drukket i 40 år!

5. Ja, kult, etter fem måneder så viser det seg at det ikke er dine negler, dine lepper og heller ikke vippene. Til og med halve håret tilhører ikke deg. OG brunfargen er også kjøpt og betalt. Ja, takk for at du informerte oss. Egentlig er du bleik og hårløs med punkterte lepper og nedbitte negler.

6. Smugshoppere! Dere damer eier ikke skam! Vi vet at hele lønningen ikke går til regninger og mat. Dere smugshopper på nett så ingen ser dere og finner på alt slags unnskyldninger for å kjøpe det og det. Se punkt 3!!

7. Vi vet at dere ikke pynter dere for oss. De dere sminker dere for er alle andre rivalene deres som haier rundt der ute. "Mååå være kveldens fineste"..

8. Vi vet hvorfor dere alltid skal bli god venn med absolutt alle jentevenner vi har; dere vil ha kontroll og uskadeliggjøre alle rovdyrene rundt mannekjøttet. God taktikk! Hadde dere brukt denne taktikken i sjakk, hadde dere slått Magnus Carlsen.

9. Dere jenter har veldig mye baktanker med det dere gjør og derfor unnskylder vi mange av deres handlinger nettopp fordi vi skjønner at dere er paranoide monstre. Lasagnen du lagde fra bunnen av i går, ja den var god den. Så tilfeldig at du legger dagens spasertur forbi byens dyreste skobutikk dagen etter.

10. Vi menn vet at nei betyr ja, og at ok betyr nei. Men av og til betyr faktisk nei et nei, og ja et ja.. Miksede signaler skjønner vi ikke alltid, men vi lærer så lenge vi lever.

Men en ting vi menn ikke forstår; Når vi ser knallfine bilder av dere så er dere aldri enig. Dere vil alltid velge et annet bilde som profilbilde enn det vi ønsker at dere skal ha, HVORFOR? Dere er så detaljefokusert at det er kvalmt. Ingen ser den "bulken" eller røde prikken som dere påstår er en kvise!

Marta Alise

Liker

Kommentarer