Dette skjedde forrige uke...

snapchat; martalise

Da var endelig en ny uke begynt.. Vi har kickstartet uken med noen timer på IKEA og så trening i 90 minutter. I dag var vi på noe som heter body balance, det er en time som er litt yoga, litt pilates og litt styrke. Jeg var veldig skeptisk for jeg har aldri skjønt hvorfor det er om å gjøre å være mykest eller gå ned i spagaten. Men jeg var ikke så stiv som jeg trodde, så det gikk fint. Forrige uke hadde vi vært første vennebesøk i leiligheten, alt for mange treningsøkter!!! Også var vi i Risør og hadde svigers på besøk nå på lørdag.

Ukens hendelse - Middagsbesøk med svigers. Det er så deilig å ha eget kjøkken med alle ting jeg trenger ♥ Liten glede for noen, men stor for meg. Koser meg hver dag når jeg lager middag!

Ukens bilde - Dette! Vi hadde det så gøy denne kvelden! Første gangen vi testet kamerastativet.

Ukens opptur - Forrige uke var det mange oppturer. Vi trente to ganger svømming og to timer på treningssenteret. Det føles som en treningsøkt alt for mye, haha, men jeg er glad for at vi gjorde det. Fire økter i uken er veldig bra + at det ikke føles så vondt å dra frem godteri på lørdag. Selv om Audun har en regel på 13 godteriting hver. Jeg har også blitt ringt av veldig mange journalister, men har kun svart de som virker mest seriøst. En av de var VG og de kom på besøk, de intervjuet oss begge - mest Audun. Vi hadde to middags-besøker her hjemme og det er så koselig å vise frem leiligheten. Vi er stolt!

Ukens nedtur - Jeg hadde en skikkelig nedtur forrige onsdag. Alt bare føltes så dritt. Livet sugde den dagen og jeg hadde ikke krefter til å fortelle om det en gang. Jeg synes så synd på dem som har slike dager flere ganger i uken, for det der var skikkelig jævlig. Også er det en ting til. Ikke noe nedtur, men kanskje ukens irritasjon. Det er de som tar kontakt når du er på topp og driter i deg ellers! Jeg har hatt så mange innom (mye pga innlegget til Audun ble linket av Nettavisen), og da kommer alle de rottene med en gang som ellers aldri snakker med meg og ikke bryr seg. #bloggverden

Ukens blogg - Jeg hadde jo en veldig dårlig dag på onsdag og siden jeg åpnet meg om det så fikk jeg veldig mange søte meldinger og oppmuntrende kommentarer. Den jeg satt mest pris på var var Ingrid Kahtrin som har egen blogg. Den kan dere lese HER. Hun dedikerte ett helt innlegg til meg og det ble jeg så rørt av. Tenk at noen tar seg tid til å skrive så mye fint om meg på egen blogg. Tusen takk ♥ Dette skrev hun;Ukens kjøp - Ikke noe spennende denne uken. Alle pengene våre går til leiligheten i disse dager og forrige uke kjøpte vi en støvsuger! Men den er litt kulere enn de andre vi har hatt, for den står nemlig oppe ;-) Haha.. Gleder meg til vi er ferdig med leiligheten og jeg endelig kan unne meg en kjole eller to!

Ukens sang - Uptown funk med Bruno Mars. Ikke noe ny sang akkurat, men en sang som hjelper meg på trening.

Nå ligger vi som slakt på sofaen og ser Insider! Vi kommer ikke før neste mandag - til de som lurer! Håper dere vil se da :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer