Dette skjedde forrige uke...

Forrige uke var en skikkelig berg og dalbane! Det var så mye som var kjekt, men også mye som var ordenlig RÆVVA! Vi var i Danmark og i Oslo og har fått oppleve ting vi aldri har gjort før. Her er vår uke punkt for punkt...

snapchat; martalise

Ukens kjøp - Forrige uke kjøpte jeg en fin kjole i Danmark men ukens kjøp var egentlig en blender som vi fikk av svigers. Den var savnet på kjøkkenet!! Vi drikker smoothie hver dag og jeg var drittlei av å lage det med stavmikser! Siden vi har fått den har jeg laget smoothie annenhver dag, slik at vi alltid har noe å drikke i kjøleskapet :-)

Ukens hendelse - Det er ikke en bestemt hendelse, det var mange fine dager forrige uke. Vi hadde en liten spontantur til Danmark på onsdag, bare dagstur. Det var veldig koselig å romantisk. Vi feiret også svigerfar på søndag og det var en veldig kjekk feiring. 66 år, tenk det :-O! Jeg fikk makeover med sminke og hår, Vixen Awards var også veldig morsomt å delta i, VGTV med Mads, osv :-)

Ukens nedtur - Artikkelen i VG...

Ukens opptur - Vi hadde mange oppturer i forrige uke. Men den største er nok alle dere som støtter oss og sender oss meldinger ♥

Ukens kommentar - Denne kommentaren fikk jeg fra en ny leser og den varmet sånn! Jeg smiler bare jeg tenker på den.. Haha :-) Tenk at bloggen min er god nok for at noen vil ha den på favoritter på mobilen!! Gjør meg så glad... "Va bare en tilfeldighet at æ kom inn på bloggen din Marta. Nu e bloggen din inne på "favoritter" på tlf for å enkelt bli oppdatert. E så deilig at d endelig e noen som skriver sånn som d e, og ikke "pynte" på d. Syns også dåkker va flink på VGTV. Så håpe æ at de som leser papirutgaven også tar sæ tid til å stikke innom her 😊 Glede mæ allerede til neste blogginnlegg! God helg 💛"

Ukens innlegg - Dette er et nytt punkt og det har jeg laget fra oppfordring fra Audun. Forrige ukes innlegg var helt klart det Audun skrev til alle menn.. Det kan du lese HER om du ønsker. Det var et innlegg som nettavisen reklamerte for og da skjøt lesetallene mine i været. Veldig gøy at et innlegg Audun har skrevet blir lest av SÅ mange. Snart 50 000 stk har lest det!

På instagram har jeg nå en konkurranse hvor du kan vinne en sminkeveiledning til en verdi av 700 kr! Gå gjerne innom profilen min å delta :-) Trekker en vinner på fredag!

Nå skal jeg lage ett par innlegg for jeg ligger litt bak med bloggen.. Kjedelig at jeg venter så lenge med å oppdatere men fra vi stod opp har det gått i ett.. Sender dere klemmer og håper dere kommer innom igjen etterpå!

Marta Alise

Liker

Kommentarer