Dette setter jeg pris på akkurat nå...

I en så vond tid er det viktig å fokusere på det positive og se at det faktisk finnes mange som sliter mye mer enn det vi gjør. Vi er friske, elsker hverandre og har det fint selvom vi kunne ønske at omstendighetene var annerledes. Viktig å sette pris på de små (og store) tingene i hverdagen. De utgjør så mye! Dette elsker jeg akkurat nå.

♥ Kveldene - Dette er den tiden Audun har mest tid til meg og den tiden jeg setter mest pris på. Vi koser, ser en serie, går en lang tur og koser i mange, mange timer. Han er så herlig og morsom å være med. Får litt spørsmål og ja, vi krangler vi og.

♥ Sjekke instagram - Wow, dere er så skjønne! Jeg har alltid nye følgere, kommentarer og likes. Jeg vet ikke likes betyr at livet er perfekt, men det gir meg en veldig god følelse at dere gidder å følge med meg og bryr dere om meg.

♥ Håret mitt - Jeg farget det jo mørkt for ca en mnd siden, nå har det lysnet litt men det er deilig å være mørkere. Følte det var litt oransje en periode etter Dubai turen.

♥ Høstkjoler - Jeg har dratt frem de fine ull og bomullskjolene mine. Jeg har også kjøpt ett par i samlingen min. Min absolutt favoritt-outfit i høst og vinter sesongen; Varm kjole, støvletter og strømpebukse.

Falske blomster - De svikter meg aldri!

♥ Trening - Jeg har et veldig hat-elsk forhold til trening. I perioder kan jeg være veldig flink men så plutselig drar vi på ferie eller jeg blir syk og da er det så vanskelig å begynne igjen. Nå har vi vært flinke i 3-4 uker og jeg gleder meg til neste økt. Uheldigvis er jeg syk i skrivende stund men håper på å bli bedre til i morgen og at motivasjonen forsatt er på topp!

♥ Bloggen - Alt det fantastiske som følger med bloggen for tiden! I love it! Lyser opp hverdagen min.

♥ Arendal - Jeg har ikke satt skikkelig pris på denne byen før nå. Nå er det så deilig å være hjemme. Jeg liker veldig godt å reise og være overalt men i denne perioden setter jeg veldig pris på å være hjemme med Audun og ikke stresse med å kjøre Oslo-Sørlandet hver uke. Vi bor jo litt utenfor på en øy, føler det kanskje er litt bondeland når vi ser kyr, hester og sauer når vi går tur, men veldig koselig og rolig.

♥ Blåbær - Jeg har blitt helt hengt opp i blåbær. Vi har fått flere kg av svigerforeldrene våre. De har det nemlig i hagen og har plukket til oss. Jeg har hatt det i havegrynen min hver dag hjemme i Arendal, hatt det i vannet, spist det til dessert og hatt det som snacks. Fått helt dilla! Jeg har til og med prøvd meg på blåbærpai, ikke den fineste, men den ble veldig god :D

Hva setter du pris på akkurat nå?

Marta Alise

Liker

Kommentarer