Dette setter en demper på livet

God tirsdag! Beklager for sen oppdatering i dag.. Jeg ønsker å ha ett blogginnlegg tidlig hver dag. Men her på "feriekolonial" hos mamma er det lett å glemme seg.. Audun og meg er som to små barn.. Vi har det gøy og koser oss hele tiden. Vi spiser litt for godt, spiller spill, slapper av, ser film og i går hadde jeg besøk av en barndomsvenninne. Gruer meg allerede til vi skal hjem på fredag.

Men, det jeg gruer meg mest til og som virkelig setter en demper på humøret, er den forferdelige operasjonen som venter meg i morgen. Jeg burde egentlig ikke klage. Besøk hos tannleger har aldri vært noe jeg har gruet meg til og jeg har heller aldri opplevd noe traumatisk. Så, en gang måtte bli den første for meg også... Heldigvis har jeg både mamma og Audun som skal holde meg i hånden, selv om jeg er 23 år gammel, haha :-)

Men jeg må legge vekk tankene om morgendagen, for i kveld skal vi nemlig på konsert med Melissa Horn og det har jeg gledet meg til siden oktober i fjor! Flere som skal? :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Helt greit med seint oppdatering, du må jo ikke la bloggen gå ovenfor alt<3 har å sykt tannlege skrekk! Masse lykke til idag, det kommer nok til å gå veldig fint <3 heldig du er som har de som blir med deg 😊
martaalise
martaalise,
ja og nå er heldigvis alt over <3
nouw.com/martaalise