Dette misliker vi menn sterkt med dere damer

(Skrevet av Audun, kjæresten min)

I. At dere har to forskjellig personligheter

Langt ute i forholdet blir dere plutselig en annen en, for dere har skjult de mørke sidene deres for oss. I begynnelsen er dere super søte og snille og gjør ALT vi ber om, for at vi skal bli forelsket i dere, men når dere først har oss på kroken da er det: FREE THE BEAST! Hadde vi blitt kjent med denne sure, bitre personen så skal jeg love deg at nummeret du hadde fått på første date aldri hadde eksistert!

II. Ikke bare ta! Gi litt og!

Det er gøy å være med dere å se desperate housewifes og Gossip Girl MEN ikke absolutt hele tiden. Hvorfor kan ikke dere bli med oss å se fotball en gang i blant på lørdagsformiddagen selv om flesteparten av dere kvinnfolk syntes at det er gørr kjedelig? Tror dere at vi mannfolk eeeelsker å se Gossip Girl hver tirsdag så tar dere grundig feil. Gi og ta litt = veldig tiltrekkende.

III. Unaturlig og sminket på trening

Vi mannfolk liker IKKE når jenter kommer på treningsstudio i full uniform og krigsmaling! Dvs: sminket og pyntet som om dere skulle dratt ut på byen en lørdagskveld. Og ikke har dere tenkt å svette noen dråper heller, for da renner jo sminken vekk... Nei vi liker å se deg i disse øyeblikkene med trening, naturlig, deg selv og treningslyst.

IV. Primadonnaer

Vi menn liker heller ikke prippne jenter som furter resten av kvelden eller holder et reint hælvete om de ikke får viljen sin absolutt hver gang.. For tru det eller ei, dere finnes dere ute, OG det er mange av dere. Vi liker deg ikke. Det er veldig uatraktivt og kler få ;)

V. Dere lurer oss til å tro at dere er fantastiske

I "bli-kjent" perioden er det mange av dere som påstår at dere er med på ALT! For eksempel: dere ELSKER natur og gjerne ville tilbragt en natt under åpen himmel, men ikke nok med det, dere greier faktisk å smøre inn at dere elsker fotball også! Selv om dere hater både friluftsliv og fotball. Så når vi først går med på å bli sammen med dere og vi tror vi kjenner dere som den gøye, sporty og spontane naturelskeren, så er alt bare bullshit! Ja, da føler vi oss lurt!

VI. Usikre jenter

Vi menn elsker jenter som utstråler selvtillit! Ikke vær redd for å drite deg ut! For en stor hemmelighet: vi driter oss alle ut en gang i blant! Vær deg selv! Om du gjør noe rart, ikke tenk på det. Vi menn er som gullfisk: glemmer etter seks sekunder!

VII. Verdens peneste jente blir HULDRA

Vi blir kjent med dere, super søt jente, også plutselig en dag så våkner vi ved siden av selveste huldra i sengen fordi dere har tatt av sminken for første gang på ett år. Skjult hvordan dere egentlig ser ut. Det er juks og vi føler oss lurt! Det burde vært avslørt allerede første uken. Vi liker jenter som har en naturlig overgang. Ikke ha så mye sminke på at du blir en helt annen person når du tar det av deg. Hadde dere likt at vi gikk med stor sokk i buksen hele kvelden også når vi kom hjem og skal ha sex så blir den store sokken forhandlet til en liten mini leppestift? Hadde ikke dere da følt dere snytt?

VIII. Når dere ikke spiser mat

Jenter som ikke kan spise når vi er i rommet. Rører såvidt salaten hun har bestilt på restaurant for ingen må tro at hun spiser mat. Ei heller går hun på do! For jenter bæsjer ikke. De tisser så vidt, og om de promper så er det rose glitrende skyer med en snev av den nye Escada parfymen i.

IX. At dere kler dere som Esmeralda.

Jenter som er aaaaalt for mye! Kjettinger rundt halsen, øredobber tunge som bly, en ring på hver eneste finger, klæsj lilla jakke og knall røde lepper til en hver anledning. HALLO? Stopp. Ikke kle dere som en sigøyner. Det blir too much! Vi liker det enkelt og classy. Et par enkle J.Lo øreringer funker greit. Men ikke overdriv.

X. Kompisjenta

Jenter som prøver litt for mye å være "en av gutta" men samtidig vil være kjæresten din. Vi blir forvirra! Vi digger dere som venn, men det blir aldri et kjærlighetsforhold. Det blir som å ligge med en kompis - helt feil!

Skrevet av Audun Garthe -

Til alle dere damer som vandrer vilt løs der ute!

Del gjerne på facebook - du kjenner definitivt en av disse ;-)

Vil du lese "hvilke type gutter vi jenter misliker"? TRYKK HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer