DETTE LIVET HER ALTSÅ....

God morgen! Jeg har vært våken siden halv ni og skulle være så flink til å blogge men jeg suser alt for mye. I går var jeg og stesøsteren min Christina våken til langt på natt. Vi satt og pratet og drakk vin. Sykt deilig og koselig når man er på ferie å være litt ekstra oppe også drikke vin Me love! Nå skal jeg ta ukens oppsummering som jeg egentlig skulle gjort i går;

UKENS HØYDEPUNKT:

SPANIA SELVFØLGELIG! Det har vært så deilig å være her og vi har gledet oss i mange uker!

UKENS BILDE:

Føler dette bilde beskriver ferien vår veldig godt. Kos, basseng, varme, cerveza og <<good company>>.

UKENS OPPTUR:

Å være sammen med familien. Koste meg veldig når Meli var på besøk hos oss i Arendal og nå som vi er alle samlet her nede.

UKENS NEDTUR:

Okei jeg er ikke noe glad i å fly. Elsker å reise og det som følger med, men ikke selve flyturen. Jeg er litt redd og tenker alltid at min siste time er kommet. Har drømt flere ganger at jeg er med i en styrt, så jeg er ekstra redd for det.

Ukens kjøp kommer i eget innlegg. Har nemlig kjøpt så mye fint her i Spania! Gleder meg til å vise dere :-) Så kjekt at så mange likte huset vi bor i! Jeg deler det stolt for vi koser oss så mye her! Synd vi ikke har mer enn 10 dager her..

Nå skal vi ha en hønekamp i bassenget og det går som følger: Hver av oss jentene sitter oppå hver sin flytemadrass også blir vi skubbet i vann mot hverandre av Ole og Audun. Da er det første mann å få den andre av og ned i vannet. Enten er det én mot én eller alle mot alle og vi er 4 stk! Blir mange latterkuler av denne leken! Jeg er regjerende mester men Meli klarte faktisk å dytte meg i går..

​Følg oss her nede på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kine
,
Hvorfor kan alle bloggere bare dra på ferie når dere vil og nærmest leve ubeskymringsløst? Det er urettferdig!
martaalise
martaalise,
Haha så teit kommentar. Jeg drar på ferie som alle andre men kan også bli hjemme som alle andre..
nouw.com/martaalise
Helene
,
vell fortjent ferie 😊 kos dere med god samvittighet<3
martaalise
martaalise,
gutt
,
jeg kom for nakenbildene du skrev om på face... hvor er de?