dette kan vi ikke ta forgitt

Nå er det ikke lenge til dere kan kalle meg fengselsfrue på deltid. Wohoo! Håper dere skjønte at jeg var ironisk. Det er jo ikke akkurat noe jeg gleder meg til.. Noen av dere synes kanskje det litt rart at jeg blir lei meg, for jeg har jo klagd over at alt tar så lang tid og at vi bare vil komme i gang. Men når det først kom, så kom det skikkelig hardt og jeg gruer meg til alle morgener uten Audun.. Middager.. Kvelder... Ja, det blir dritt! Skal fortelle dere litt mer utfyllende i dagene som kommer. Tenkte å vise dere litt bilder og sånn. Det er jo ikke hver dag man får et slikt brev og de færreste av dere har nok sett hvordan en innkalling ser ut.

Men det blir sykt rart å ikke ha Audun her. Jeg tar det så forgitt all hjelpen jeg får av han. Men fra nå av så kan jeg ikke forvente meg at han skal være her, hjelpe meg med bloggen, komme med tips og ta slike bilder som dette... Life.

Men nå skal jeg snakke om noe langt hyggeligere. I dag har jeg vært på kafe med Sørlandets morsomste jente! Kjenner noen av dere henne? :-) Vi spiste cæsarsalat og etterpå gikk jeg litt rundt på senteret. Jeg brukte 20 minutter ned i utgangspunktet for det var så sykt glatt! Audun måtte følge meg ned i tillegg, så når jeg skulle hem, så måtte Audun komme å hente med meg bil. For et vær som er her altså! Og det blir ikke akkurat så mye bedre med all snøen som legger seg oppå glatta i tillegg! I dag tidlig var jeg også på joggetur, men løping ble det ikke så mye til kan jeg si. Det var så glatt så jeg måtte bare stoppe også gå resten. Utrolig irriterende. Istedenfor å løpe i 30 min, så måtte jeg gå i 60 min for å få samme effekt. Men men, jeg fikk trent - så jeg får si meg fornøyd!
I forgårs fikk jeg som nevnt en del klær og noen av de er det jeg har på meg! Elsker virkelig denne vesken og jakken! Så utrolig stilig! Alt ligger i link over her. Dette antrekket kommer jeg nok til å bruke mer enn ett par ganger.
I kveld sovnet jeg på sofaen sammen med Audun. Utrolig irriterende å sovne også våkne noen timer før leggetid.. Men men.. Audun lagde en deilig kyllingssuppe og det ble vel litt for mye for oss, haha :-) Oppskrift på den finner du i søkefeltet "auduns kyllingsuppe". Det er den beste suppen som jeg kan få altså!

Men nå skal jeg skrive litt innlegg og svare på kommentarer. Har også fått litt mail i det siste. Hva gjør dere i dag? :-)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

melisaaurora
melisaaurora,
Elin
,
Du virker som en utrolig kul jente! Syns du skriver gode innlegg, bra bilder og interresante temaer. Jeg kjenner deg jo ikke i det hele tatt, men kjenner jeg syns det er trist at Audun må i fengsel. Stå på, klem fra fast følger
martaalise
martaalise,
Hei Elin. Tusen takk for koselig kommentar <3 😃 Jeg blir så glad av å høre at du følger oss! <3 <3 varmer mitt hjerte! Ja, det er veldig trist og vi gruer oss 😟
nouw.com/martaalise
Anna
,
Når skal Audun inn i fengsel? Lykke til! Jeg vet dere vil klare det sammen <3
martaalise
martaalise,
Forteller mer om det i morgen 😊
nouw.com/martaalise
Marthealexandersen
Marthealexandersen,
Du virker som en super kul jente !☺ jeg kjenner deg jo ikke, men kjenner på at det er trist at Audun skal i fengsel! Stå på ! Masse tanker og klem fra meg 😘
nouw.com/marthealexandersen
martaalise
martaalise,
Tusen takk for det Marthe <3 ja det er veldig trist 😟 klem tilbake!
nouw.com/martaalise