dette kan du gå med på valentinsdagen.... ... og ikke...

genser her, blondetopp her, skjorte her

I dag er to uker til valentinsdagen og da er det lov til å gå med rødt igjen! Håper dere ikke har pakket ned alle julekjolene? For de kan taes frem på denne dagen synes jeg :-) Rødt er ikke kun til jul.. Det er jo kjærlighetensfarge og om du har planer er det fint å kunne pynte seg litt med matchende farge til 14 feb.

Jeg har funnet mine favoritter og det er så klart blonder og litt sexy undertøy som står i fokus. Om man ikke har kjæreste, så synes jeg man kan unne seg ett par plagg til dagen! Man kan tross alt finne på mye annet gøy, og man trenger ikke en annen for å føle seg fin!

neglelakk her, veske her, armbånd her, øredobber her

regler for valentinsdagen

Okei, kall meg gjerne en nørd - men jeg har noen regler for valentinsdagen og det er følgende:

1. Gå med noe nytt. - Trenger ikke å være splitter nye klær. Men det er hyggelig å overraske daten din med noe han/hun aldri har sett før. Hva med å kombinere klærne dine annerledes enn det du pleier? Eller kjøpe en ny topp?

2. Kle deg opp! - Noen synes det bare er tull å pynte seg for kjæresten sin, men jeg synes det er helt nødvendig. Spesielt på valentinsdagen! Ta på deg de fine øredobbene dine, smink deg litt ekstra, ta på deg de hælene! Gjør deg vakrest mulig.

3. Dette er alltid lurt - blonder, rødt, sort, perleøredobber, høye hæler, kjoler og sexy undertøy.

4. Sexy time - Ikke glem å ta på deg en deilig duft! Min favoritt er en jeg har fått fra Audun som er Caroline Herrera! Elsker den og går med den kun i helgene når vi gjør noe spesielt bare jeg og han.

5. VIKTIG - For all del, la joggebuksen og de slitne joggeskoene ligge hjemme!

nattkjole her, rød kjole her, stripete kjole her, sort kjole her, pysjtopp her, kåpe her

bodycreme fra Marie Sernehold her, pysjshorts her, rød bh her, rød topp her , gull halsbånd her, rød truse her

boots her, armbånd her, duftlys fra Marie Serneholt her, røde pumps her

__________________________________________________________________________________________________________

I dag står det litt av hvert på planen. Jeg skal få unnagjort tre yogaøkter siden vi har hatt flere dager fri, være med Audun ned på treningssenteret, ta sol, lage middag, ta bilder av walk in, blogge og svare på kommentarer siden det er februar-forsettet mitt ;-) Jeg må også søke etter hytte på Hovden for vi har så lyst til å dra på hyttetur med et vennepar av oss snart. Har dere noen forslag til nettside hvor det lønner seg å leie? Vi har lyst til å stå på ski og kose oss med spill på kveldene. Ikke akkurat lett å finne en hytte nå som vi er litt sent ute.. Men vi kan ikke gå dette året også uten å ha stått på ski! Det kan vi ikke ha noe av :-)

Men nå runder jeg av... Håper dere likte innlegget og at dere stikker innom igjen senere. Jeg har noe å dele med dere...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kristin
,
Joggesko på valentine. Ja det hadde tatt seg ut! Tenk om det finnes noen som faktisk driter i hva de går med når de er på date. Selv elsker jeg å kle meg opp og det blikket jeg får fra damen min når vi skal ut er ubeskrivelig. Men hun kunne vært flinkere til å jåle seg opp da. Skal printe ut de reglene og lime de i pannen hennes, haha.
martaalise
martaalise,
haha 😊 morsom kommentar! send meg bilde om du faktisk klistrer de i pannen hennes da 😉
nouw.com/martaalise
evelin,
så fine klær:D
eveliin.blogg.no
martaalise
martaalise,