dette innlegget gikk i glemmeboken

Forrige uke var jeg i Spania og da gikk det helt i glemmeboken å skrive noe "ukens som gikk" - innlegg. Ellers tror jeg at jeg har lagt det ut når en ny uke begynner dette året. Det er ikke akkurat favoritt innlegget mitt men nå som jeg har så mange fine bilder og sitter igjen med herlige minner fra både Spania og Risør, så er det helt okei + å skrive det :-) her er ukens som gikk;

ukens bilde:

Ser ikke Audun ut som en skjønn liten gutt her? Haha :-) Må ha en sånn en når vi skal ha baby!

ukens opptur:

Å være i Spania med deilig sol. Det kommer jeg til å savne skikkelig, med mindre det begynner å bli ordentlig varmt her i Arendal.. Men ser ikke sånn ut. På mandagen hadde vi en topptur til fossene i Algar og det var helt nydelig fint!

ukens nedtur:

Jeg synes det er helt greit nå, men forrige uke synes jeg det var dritt å reise fra Spania. Jeg synes også selve flyturen er helt forferdelig. Så det får være ukens nedtur. Det var også nedtur at Audun ble såå dårlig når vi kom hjem. Han er fin igjen nå da, men han var skikkelig dårlig og han er vanligvis aldri syk! Ikke klager han heller. Måtte nærmest tvinge i han en paracet og legge han ned på sofaen.

ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt var å se ungene igjen! Trebåtfestivalen og feiring av svigers var også utrolig koselig og noe vi hadde gledet oss til. Alt stod til forventningene +++

ukens kjøp:

Disse fine joggeskoene kjøpte vi før helgen og jeg elsker de allerede! Jeg fikk nye sko av svigers til jul men de har blitt brukt så mye at de er ødelagt. Så jeg har drevet å trent og gått i noen gamle joggesko fra slutten av ungdomsskolen. Haha :-) Trengte de skoene her, blant annet til treningsmotivasjonen. Også er de så fine..

​Legg meg gjerne til på snapchat: 

martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Alltid kjedelig og komme hjem fra syden, er jo et helt annet liv dær nede. Veldig fine sko:)
Tonje,
Hardegpåsnap
har.deg.på.snap
martaalise
martaalise,