dette har jeg gledet meg til :-)

- the perfect pack-and-go outfit -

Da har jeg endelig startet med pakkingen! Noe jeg har gledet meg i lang tid. Jeg har selvfølgelig laget en pakkeliste men den skal dere få se på søndag, for da skal jeg nemlig legge ut video av denne dagen :-) Men jeg må si at det har vært vanskelig, for jeg og Audun deler koffert! En stor utfordring for meg - blæh!

Ellers har jeg tatt brasiliansk i dag og det gjorde så vondt! Spiller ingen rolle at de er flinke til det for jeg har latt det gå så lang tid. Jeg har ikke gjort det siden i høst og jeg angrer sånn på at jeg ikke har gått før altså.. Dere aner ikke hvor mye det rykket og nappet i huden! Auu! Så vondt. Men det er så verdt det når man er ferdig. Nå kan jeg ta på meg bikini og føle meg vel! Vel verdt de vonde minuttene i salongen, haha :-) Etter den vonde opplevelsen så dro jeg på noen butikker og fikset litt jeg trengte til reisen. Også var det videre til Clarion Hotel her i Arendal hvor jeg spiste middag med en venninne. Her i Arendal har de sånn uke hvor flere restauranter har et 100 kroners tilbud. Utrolig kul greie men vi fikk rævva service. Er det mulig å være så usympatisk. Jeg drar ikke tilbake dit med det første.

Men men. Vi har hatt det veldig koselig ellers. I kveld har vi bare lagt på sofaen og sett søppeltv. Jeg skulle ha blogget for lenge siden men jeg setter sånn pris på litt venninnekvelder en gang i blant. Nå er hun gått hjem og jeg skal være med Audun. Vi skal selvfølgelig spille Super Mario også skal vi pakke ferdig før vi skal legge oss! I morgen er det tid for konsert i Langesund og Oslo-besøk før vi reiser til Spania på lørdag! Åhh som jeg gleder meg :-) Håper dere følger oss der nede!

___________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Pirquin
,
Write in english! Pleaseeeeeee
S_t_i
,
Hei. Fine bilder. Hvor er den hvite buksen i fra?
martaalise
martaalise,
Den er 8 år gammel.. Kjøpte den på Marc&Spencer i Rhodos!
nouw.com/martaalise