Dette gjør meg sær

Jeg hater sære folk. Men av og til stopper jeg opp, også tenker jeg at det jeg gjør eller tenker akkurat nå er jo veldig sært, så da er jeg en sær person jeg også? Og ja, etter at jeg har skrevet dette innlegget skjønner jeg at jeg er veldig sær altså! Haha.. Når jeg skulle skrive dette innlegget hadde jeg noen punkter, men så tenkte jeg at Audun har kanskje enda flere punkter, haha :-) Og vet dere hva han svarte meg? "Ja, har du en time?" Haha.. Så jeg er tydeligvis VELDIG sær... Her er mine topp fem særeste øyeblikk i hverdagen..

Når jeg spiser hamburger - dette er jo ett kapittel for seg selv. Jeg er kanskje den særeste når jeg spiser hamburger. 1. For det første er jeg veldig selektiv med hvilke dressinger som skal på. Dressinger er godt, men ikke hvilke som helst. Så om noen er så teite at de tar BBQ saus på, så lar jeg vær å spise hele hamburgeren. 2. Jeg spiser minst mulig brød, så jeg spiser ofte bare kjøttet eller en av sidene om kokken har lagt ost slik at den er festet til brødet. Helt teit sistnevnte. Alle vet jo at man skal legge salatblad i mellom osten og brødet slik at den ikke fester seg i brødet!

Når noen er våt på hendene - dette kan jeg klikke på Audun for! Han lærer aldri. Nå skal dere høre. Jeg HATER med stor H at noen er våt på hendene også tar de på meg. Jeg går ofte i tynne klær og da er det fryktelig irriterende at noen kommer bort etter de har vasket seg på hendene for å ta i meg. Det våte blir i klærne VELDIG lenge og det er så SYKT ubehagelig. Uhggg!

Når Audun tar bilder av meg - Audun er en stor bidragsyter på bloggen og det er jeg evig takknemlig for. Men..... Jeg kan bli irritert på han også! Og da spesielt når han tar helt andre bilder enn det jeg vil. Feks at han enten gjør meg knøttliten med å ta bilde ovenifra eller nedenifra så jeg ser dobbelt så stor ut også får med den usynlige dobbelhaken min. Eller at han tar med ansiktet mitt når jeg ikke vil ha det med, feks. Haha :-) Sorry Audun!

Sær på smaker - Jeg er ekstremt sær på smaker og det tar lang tid å bli kjent med meg. Jeg er feks veldig glad i banan men jeg liker ikke banankake, bananis, banansplit, bananmuffins. Audun synes også det er rart at jeg liker sitrusfrukter men at jeg ikke liker godteri som er oransje og gule (i appelsin/sitron smak). Hahah. Jeg vil ha alt rødt helst :-) Men han synes det er veldig rart, og han har kanskje rett...

Jeg hater - Okei. Dette er kanskje det rareste punktet. Jeg hater å legge meg og jeg hater å stå opp! Men jeg elsker å sove... Samme med reising. Jeg hater å fly fordi jeg er redd, men når jeg har landet er jeg veldig glad, for jeg elsker å reise, og samme med følelsen jeg sitter med før jeg skal reise. Jeg gleder meg jo. Også er det dusjen. Jeg hater å gå i dusjen for det er så tiltak noen ganger, men så hater jeg også å gå ut av den. Men selve dusj-tiden er fantastisk! Kanskje litt vanskelig å bli kjent med meg når jeg er så rar, men Audun sier også at jeg er som en åpen bok, så jeg får høre på han :-)

Les også "Typisk meg" HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda A
,
Du er sær!
martaalise
martaalise,
Hanne Larsen
,
Haha morsomt. Har det mye slik med min samboer også. Kunne ramset opp en lang liste:
1. Smatter 2. Klinker metall bestikk i tennene når han spiser 3. Han bruker alltid formye tunge når vi kliner 4. Han vasker seg ikke på henda etter do besøk osv osv... ARRRH)G!
martaalise
martaalise,
Haha Du får si i fra 😉
nouw.com/martaalise
Helene
,
Det kjedeligste med å dusje er jo å tørke seg, det er så unødvendig tid, og det er kaldt og ja haha. Jeg er litt mosatt på deg angående hamburger egentlig, da spiser jeg alltid brødet først fordi det er det kjedeligste, tenker alltid etterpå "neste gang trenger jeg ikke dobbelt brød" men lærer aldri haha
martaalise
martaalise,
haha så morsomt!!! 😲 Jeg lar være å spise brødet for det gir meg INGENTING 😋 kjedelig som du sier!
nouw.com/martaalise
Hege Kristin,
hehe, så morsomt innlegg 😃
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
martaalise
martaalise,
sært innlegg? haha
nouw.com/martaalise