Dette gjør meg forbannet

Okei folkens, nå har jeg vært litt for mye positiv på bloggen i det siste så nå er det tid for å ha noe som bryter litt og da tenkte jeg å ha et innlegg som både er seriøst og morsomt! Det kan ikke bare være fryd og gammen her inne, eller hva? Her er noen punkter som gjør meg forbannet;

De som er smiskete og plutselig skal være venn med meg nå som jeg blogger - Hm, hva skal jeg si. Dette er jo ikke bare noe som gjør meg forbannet, det er veldig sårende også. Akkurat som at jeg ikke var god nok før, men nå er jeg. Falsk.no
Dere som ikke skjønner hva båndtvang betyr - Det er forferdelig frustrerende for meg som både er redd for ukjente hunder og for meg som vil gå på tur uten at en hund skal hoppe opp på meg at de ikke er i bånd. Hvorfor er det noen eiere som ikke skjønner dette med båndtvang her i Norge? Om man absolutt vil slippe hunden "fri" så finnes det jo store parker for dette. Det er veldig synd at noen skal ødelegge for andre. Jeg tenker at de som har en større frykt for hunder enn meg, må nå grue seg noe forferdelig for å gå tur nå om sommeren...

Syklister som ikke eier respekt for turgåere - Noe som jeg hater er når noen tror de er mer verdt enn andre. Hvorfor har syklister mer rett på veien enn det vi turgåere har? Og hvor utrolig ekkelt er det ikke å bli skremt av en syklist som kommer i 120 bakfra og sneier deg når du går tur? Hvorfor har de råd til dyre og fine sykler med all slags utstyr men ikke en BJELLE som kan gi oss andre beskjed om at nå kommer de? Nei, la oss ha en innsamlingsaksjon slik at alle syklister kan få en bjelle/ringedåse!

De som ikke forstår hva konstruktiv kritikk betyr - Så har man dem som alltid må slenge dritt og som aldri finner noe positivt - men så følger de likevel... Hvorfor... Og det beste av alt; om du svarer de, så kommer de med "det var konstruktiv kritikk" - HAHA, kyss meg å ræva. Kan dere please google hva dette betyr, så slipper dere å bruke det når dere slenger dritt...

Urettferdighet - Dette er nok noe som aldri kommer til å gå seg til, men er det noe jeg alltid har hatet så er det urettferdighet. Jeg kan bli så forbannet at jeg griner når enten jeg blir behandlet urettferdig eller at jeg ser det i en film.. Haha, jeg kan leve meg litt for mye inn i andres situasjoner og historier og det setter ofte sinnet i kok hos meg! Hvorfor kan ikke alle være like heldige, like flinke og like snille?

Når noen sier "slapp av" til meg - Okei, denne er til Audun.... Når jeg allerede er irritert, sur eller stresset så kan Audun finne på å si det VERSTE jeg vet til meg, nemlig "slapp av da Marta"!! OG HAN VET JEG HATER DET! Jeg blir skikkelig forbanna, enda mer enn det jeg var før. Jeg er jo helt rolig selv om jeg er sur! OMG!

Hva gjør dere forbanna? Jeg gikk gjennom minnepennen mamma har laget til meg å fant disse bildene av meg og Mariela i baksetet på bilen, det var inspirasjon til dette innlegget. Tydelig at vi enten har hatt en krangel oss i mellom eller at mamma og de har kjeftet på oss, :-) Det er i hvertfall tydelig at jeg blir enda mer forbanna av å bli tatt bilde av, haha!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Måtte lese av dette innlegget. Jeg blir vel like forbanna som deg på de samme tingene! Syklister....jeg tror de er en egen rase. Det var en veldig generalisering, men av og til kan man lure. Urettferdighet får meg til å klikke! Løse hunder...jeg har selv hunder og HATER når det kommer løse hunder mot oss. "Jammen, han er snill". Snill? Hva med mine da? Er jo ikke sikkert de er så snille, men de er iallefall i bånd.

Ønsker deg en fin dag uten frustrasjoner 😊
nouw.com/vibeke
martaalise
martaalise,
Haha. Du er morsom 😄 bra vi er flere som er enig!! Jeg skriker etter syklistene jeg. Kanskje de etterhvert begynner å skjønne at de må ha bjelle..
nouw.com/martaalise
tonevinningland
tonevinningland,
Kjempebra innlegg! Blir irritert på noe av samme punkter jeg også 😊 Kanskje jeg skal skrive et innlegg om hva som gjør meg forbannet også en dag <3
nouw.com/tonevinningland
martaalise
martaalise,
Ja gjør det 😄 send meg link når den tid kommer!
nouw.com/martaalise
Nora
,
Kjenner meg igjen på flere punkter men spesielt punkt nr 1. Pappa vant en konkurranse på tv og etter det ble folk mye mer hyggelig og skulle plutselig henge med meg. Før det var jeg ett null i flere øyne..
martaalise
martaalise,
Åh så spennende. Men ja, det er litt sårt!
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Haha kjenner meg så absolutt igjen, særlig i punktet med båndtvang..Utrolig provoserende og ikke minst irriterende.
martaalise
martaalise,
laptoplifestyle
laptoplifestyle,
Jævla dritt-innlegg! (Det var kontruktiv kritikk altså!)
Uff, unnskyld jeg måtte bare... 😋

Helt enig med deg. 😊

Ting som gjør meg forbanna:*
- Folk som kontant klager uten å ville gjøre noe med det de klager over....
- (samme som deg) når noen sier "slapp av"/"ro deg ned" etc når jeg er sinna! ARRRGGG!
- Folk som ikke unner andre suksess
- Folk som sier de "prøver"når det er heeelt tydelig at de ikke har noen som helst plan om å faktisk prøve...
- Folk som sier "unnskyld", gjør det samme igjen og ikke forstår hvorfor jeg reagerer...
- Ikke minst - folk som dømmer uten å vite alt/uten å kjenne meg... (skrev nettopp et innlegg om akkurat det - noen som mener jeg juger for å få lesere)
nouw.com/laptoplifestyle
martaalise
martaalise,
Haha 😄 hvorfor mener de det? 🙍🙍🙍 så teit!
nouw.com/martaalise
laptoplifestyle
laptoplifestyle,
De mener jeg juger om at jeg utredes for ME, fordi jeg er ute og leker med sønnen min... Og da kan jeg jo umulig være syk... Selv om de ikke ser hvor utslitt jeg er etterpå... Prøver å la vær å bli provosert av det, men enkelte mennesker har evnen til å irritere en stein...
nouw.com/laptoplifestyle
helene
,
kjenner meg absolutt igjen i mange av punktene, så du er ikke alene om det! spesielt båndtvang, er ALLTID noen som ikke holder den regelen.. er det værste. De skulle fått kjent på det selv å være redd for noe, men de kommer jo bare med " åå han/ho er så snill atte* det hjelper ingenting når den hopper opp på deg og er dritgira.
martaalise
martaalise,
Haha nei 😂😂 uff!! Kunne ønske de ikke var så trangsynte...
nouw.com/martaalise