Dette ga jeg Audun i valentinsgave

Da er søteste dagen i året over snart og vi har akkurrat kommet hjem. Jeg løp inn, slenge på meg kosebuksen og la meg under teppe med pc på fanget. Audun ligger ved siden av meg her å slapper av, det trenger han - han har stått sånn på i dag! Også blir man litt utslitt av den kulden! Det kjenner i hvertfall jeg. Jeg er så kald hele tiden! Sykt godt å komme hjem :-) Skal fortelle dere mer om valentinsdagen vår i morgen, men først tenkte jeg å vise dere gaven min til Audun.

Gaven til Audun i år ble gratis og annerledes, men gud så glad han ble! Jeg har gledet meg sånn til å vise han hva jeg har jobbet med! Jeg har vært i kontakt med masse mennesker over hele verden og fått de til å skrive "Audun, Martas kjærlighet for deg er så stor at den har nådd...(deres destinasjon." I bytte mot alle disse eksotiske og fine plassene rundt om i verden, så fikk de lille Arendal som faktisk er veldig populær i utlandet. Alle har jo sett Frozen! Så jeg har skrevet x-antall lapper i bytte mot disse. Mange ga ikke tilbake, altså, de lurte meg. De fikk meg til å skrive en søt lapp for de, også ga de aldri noe tilbake. Men jeg skal ikke klage! Jeg fikk kjempe mange igjen og jeg kan ikke tro at jeg har fått fra både Sudan, Fiji, Mexico, Malaysia, Japan, Arabiske Emirater, Pakistan, fra et fly i Florida, og Sør-Afrika! Her er noen av de jeg fikk og de satt jeg sammen i en video:

Kunne ikke legge ved alle.. Det hadde blitt et sinnsykt langt innlegg! Men som dere ser, så har jeg fått en del og jeg har sikkert skrevet 60 stk.. Haha! Litt av en jobb for alle skal ha forskjellige navn og tekst, også må man ha en fin bakgrunn også. Men det var sykt kjekt å gi noe annet enn det vanlige! Også passet det så godt til Audun siden han elsker å reise, og da spesielt med meg ;-) Haha..

Nei, nå skal jeg pakke vekk pc og krype opp i armkroken. Vi skal se én episode Shameless før vi kryper til køys. Gleder meg til å vise dere bilder i morgen :-)

____________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

charlottetunes
charlottetunes,
Åå, det var faktisk sykt fint gjort 😍
nouw.com/charlottetunes
martaalise
martaalise,
helenekristine
helenekristine,
Herregud så genialt! Og ikke minst en helt fantastisk fin og romantisk gave😻 Jeg er helt imponert!! Håper dere hadde en super fin valentinsdag💓
nouw.com/helenekristine
martaalise
martaalise,
Marte
,
Fantastisk!
martaalise
martaalise,
Malin
,
SÅÅÅ fint!!! Hvordan kontakter du folk for å få til noe sånt?
martaalise
martaalise,
Hei Malin 😃 Jeg spurte de jeg kjente på facebook også spurte de videre.
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Folk fra utlandet selvfølgelig 😃
nouw.com/martaalise
almira
,
WOW! Så utrolig fin gave, dette må jeg forsøke meg på neste gang!! 😍
martaalise
martaalise,
:D jaaa!! det er så annerledes og fint!
nouw.com/martaalise