Dette forventer folk...

I dag har vi vært ute å spist sammen med noen venner av oss her i Arendal. Det er så nydelig vær her - byen stråler! Selv om vi har drukket mye øl i Thailand, så kjenner vi at det frister ekstra mye når solen skinner slik som nå 😍☀ Men det er bare torsdag, så vi skal være flinke å vente!

Ellers vil jeg ta opp en ting.. Det er så mange som spør om hva som skal skje i fremtiden, hvordan det går med oss og når rettssak er og sånn. Jeg setter kjempe stor pris på at dere bryr dere. Men det virker som at noen av de som spør, nesten blir litt skuffet når jeg sier at jeg og Audun har det kjempe bra nå.. Akkurat som at de forventer at vi skal ha det dass nå..

Jeg vet ikke om det er det at vi enda surfer på Thailands-bølgen eller at været gir oss så godt humør, men helt ærlig, så har jeg ikke hatt det så bra som nå, på lenge. Det er litt rart siden det ikke er lenge igjen til rettssak, men sånn er det i hvertfall 😄. Det er egentlig en kjent følelse for meg når solen kommer og det begynner å nærme seg vår, så får jeg et litt lettere humør og ser litt lysere på alt, selv om det er problemer opp og ned i mente 😱😂

Men når jeg blir lei meg, eller ting er vanskeligere enn det de er nå, så lover jeg å fortelle dere det 😘

Kjole fra Weekday, jakke fra H&M

Nå skal jeg lage smoothie is til i morgen for da kommer svigers på besøk 💗

Vil dere ha oppskrift?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Flott å høre at dere har det bra 😃 Og ja takk til smoothie is oppskrift!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
helene
,
Skjønner ikke hvorfor folk forventer at dere har det dårlig, eller vil høre om hvor "dårlig" dere har det. Jeg synest det er super bra at dere har det så bra som dere har det 😊 og at dere virkelig kan kose dere mens dere kan, unne dere virkelig det <3 været er helt nydelig! håper virkelig det forsetter 😊 Jatakk til smoothie is oppskrift<3
martaalise
martaalise,
:D nei jeg vet...
nouw.com/martaalise
licela
licela,
fiint skrevet<3
nouw.com/licela
Anne
,
Stå på og nyt at humøret er på topp
martaalise
martaalise,
hundemamma
hundemamma,
Dere er søte! <3
nouw.com/hundemamma
martaalise
martaalise,
atti
,
Dette innlegget gjorde meg litt trist av en eller annen grunn. Det at du skriver at du skal love å fortelle oss når ting blir vanskelig. For all del jeg liker at du/dere deler, og denne bloggen er ikke en rosablogg, men en virkelighets blogg. Men som leser så liker jeg at dere har det bra, og når dere har det dårlig så blir jeg trist med dere. Virker som om folk venter på at dere skal triste dager. Det synes jeg ikke er hyggelig.
Ønsker og håper at dere skal ha det bra. Men vet at det alltid ikke vil være bra. Men det er det jeg i så fall ønsker for dere!
martaalise
martaalise,
Hei Atti.. Ja jeg vet.. Det er litt rart at folk skal bli skuffet, det er vel bare bra at jeg er i godt humør... Takk for at du tok vekk rosastempelet! 😃 Mange som har gitt meg det, men da leser de nok ikke bloggen!
nouw.com/martaalise