Dette fikk jeg til bursdagen, gave for gave

Forrige fredag hadde jeg bursdag og det er først nå jeg har rotet meg til å ta bilde av alle gavene mine.. Føler vi ikke har gjort en drit her hjemme hos mamma, men det har likevel gått i ett, haha :-) Snakk om lazyyy... Men jeg fikk veldig mye fint og har hatt lyst til å vise dere siden bursdagen, så her er mine gaver;

1. Ting til kjøkkenet fra Lexington - Aldri hatt noe fra dette merket tror jeg, men sykt fint :-O
2. Dette smykket er en del av ett sett som jeg fikk av mamma. Personlig liker jeg ikke å gå med smykker men det var sykt fint, og jeg kommer nok til å ta det i bruk i sommer når jeg skal pynte meg. Men jeg er veldig armbånd-jente da, så det skal jeg gå med oftere! Mamma hadde kjøpt dette i Spania så det er ekstra stas når det er fra utlandet synes jeg.
3. Badehåndkle og sko - disse skoene var SÅ behagelig å gå med! Gleder meg til å ta de i bruk!
4. Tunica fra Kappahl. Så vakre farger og veldig meg! Sitter i den i skrivende stund faktisk. Solen tittet plutselig frem her i Bergen så da var det veldig deilig å hoppe i den :-)
5. Skjønt armbånd fra Dråpe. Utrolig fint som passer fint siden jeg alltid går med perler i ørene. Elsket det!
6. Solkrem, kosmetikk og neglelakker!
7. Jeg fikk en kul (leke) cabriolet i rosa som min stefar hadde laget. Dette var fordi jeg hadde sagt at jeg ønsket meg en bil uten tak, haha :-) Godt forsøk. Men jeg fikk litt penger da, så jeg får heller spare de ;-) 8. Jeg fikk også en kjempe fin fotoalbum av Audun med bilder av oss to + masse fine komplimenter. Han er så herlig! Kan ikke tro at han har klart å lage det! Så romantisk!
9. En rødvin som jeg har pimpet med et deksel jeg fikk, haha. 10. Hobbybok - passer meg perfekt siden jeg liker å være kreativ! 11. Sjekk denne Queen-koppen! Den har jeg brukt hver dag siden! Love it!!!! 12. Fin flamingo som egentlig var en Bacardi Breezer, men den er drukket opp ;-)
13. To deilige lazybags! En til meg og en til Audun! Min var egentlig bestilt i rosa i følge Audun, så jeg håper vi får byttet den slik at vi har en av hver ;-) Men de var sååå deilig å ligge på!

14. Olympus Pen + linse - Dette var den beste gaven!!! Jeg har jo hatt et veldig bra kamera helt siden julen 2014, men nå ville vi begge få ett litt mindre kamera som er lettere å ta med seg og som likevel tar gode bilder til blogg og privat :-)

Med årets gaver er jeg kjempe fornøyd!! Eller, jeg er egentlig alltid fornøyd for jeg får så mye fint. Føler meg veldig heldig som kan ønske meg og få det jeg vil ha. (Alt unntatt en cabriolet, haha :-P) Jeg må ikke glemme å nevne at jeg fikk veldig mange fine kort, en del penger og noen gavekort fra H&M! Så litt shopping i sommer blir det :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Wow så mye fint 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
87
,
Går det an... Fanajente.. så typisk. Derfor er ikke dere likt i resten av Bergen. Dritt unger som er bortskjemt.
martaalise
martaalise,
Ja ikke sant :-O
nouw.com/martaalise
helene
,
Så utroolig mye fine gaver 😊 Veldig misunnelig på det kameraet, det var veldig fint <3
martaalise
martaalise,
hehe ja det er jeg så fornøyd med 😃 ikke lært meg alt av instillijnger enda da,, men det kommer 😃
nouw.com/martaalise
Tinamunimakeup
Tinamunimakeup,
Åå så fine gaver 😃 Bursdag er den gøyeste dagen i året ! hehe
nouw.com/tinamunimakeup
martaalise
martaalise,
Takk Tina <3 ja ikke sant!
nouw.com/martaalise
bloggcath@gmail.com
,
Også glemte du det flotte armbåndet fra Matheo? Haha! 😂
martaalise
martaalise,
Jaaa uffa meg 😟 Fikk skikkelig dårlig samvittighet nå! Bra han ikke leser blogg, haha <3 Skulle seff tatt med gave fra Matheo 😃
nouw.com/martaalise