dette er så dritt

Når dere leser dette er jeg på vei hjem igjen til Norge, med mindre det skjer noen forandringer som jeg ikke kan styre. Som dere sikkert skjønner så frykter jeg alle mulige ting som er på nyhetene annen hver dag. Jeg tenker alltid at det er helt uskyldige vanlige mennesker som blir rammet av ondskap i verden, så hvorfor skal ikke vi bli rammet? Vet at sjansen er ørliten og at jeg maser mye om det, men jeg vil bare presisere hvor redd jeg er samtidig at jeg er realistisk. Hvorfor rammer det noen og ikke andre?
Jaa... Det var nattens tanke. Skriver natt fordi klokken er to på natten og jeg har forhåndsinnstilt dette innlegget på det klokkeslettet jeg vil. Så... Over til noe mer hyggeligere og mer overfladisk. For noen dager siden knipset Audun noen bilder av meg, for det er vi så flinke til når vi er her nede. Vi har plutselig så mye tid til overs og bildene blir jo så mye finere her nede!

knitted summer dress

kjole//H&M

veske//Primark

sko//Thailand

De sier at det er riktig at vi blir blekere når vi flyr og ikke bare en følelse vi sitter med. Jeg håper jeg bevarer mest mulig av brunfargen når jeg kommer hjem for det er så deilig å føle seg sommerlig og fresh. Jeg merker at det skal mye mindre til for at jeg skal føle meg vel. Å sminke seg tar for eksempel kun 2 minutter. H.E.R.L.I.G!
Så over til noe mindre hyggelig. Merker jeg er litt vekke når jeg skriver dette innlegget men jeg har så mye å fortelle. Om det er interessant for være opp til dere men jeg vil bare si hvor jævlig dritt det er å reise fra dette vakre stedet og hvor mye jeg gruer meg til hjemreisen. Flyet går klokken 08.00 og da er vi fremme rundt halv 12. Så går ferden videre til parkeringen på Gardemoen for å kjøre ned til Sørlandet. Jeg er verdens heldigste som har en mann som kjører uansett form og er i like godt humør hver gang. Tror jeg har opplevd 2 ganger at han har spurt meg om jeg kan kjøre for han har vært så sliten.. Men om han spør meg i morgen skal jeg definitivt svare ja :-)

​Men nå skal jeg legge vekk pcen og se om jeg kan få sove én time eller to. Vi bor 1 time unna flyplassen, så da blir det opp klokken 5 for å kjøre halv 6. Jævlig kjedelig og dritt, men sånn er det 👎 Vi får bare be til en gud vi ikke tror på om at det skal gå bra! Kryss fingrene for meg! Jeg hater å fly men blir nok godt å komme hjem også.. Risør Trebåtfestivalen står for tur, så sommeren er ikke over for oss enda :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronicabt
Veronicabt,
Jeg har skikkelig flyskrekk, og gråter under take off og landing. Jeg takler det ikke 😅 håper flyturen går greit, og at dere kommer dere til Norge og Sørlandet uten problemer! 😀
nouw.com/veronicabt
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Ønsker deg en god tur hjem 😊
nouw.com/therockinkchick
Ine
,
Du er uuuutrolig fin, flott og ikke minst vakker 😍
Janne
,
Så fantastisk fin kjole🙌 veldig fin på deg😊🌞
Helene
,
Forsvinner brunfargen når man flyr hjem? haha eller bare missforstod jeg den. Kos dere masse på trebåtfestivalen 😊 håper turen hjem gikk fint