Dette er Auduns gave

God morgen alle sammen! Bursdagen hans er egentlig i morgen men jeg sparte to tusen på å dra i dag, så da smalt jeg til! Jeg har kjøpt en tur til Budapest og i skrivende stund er vi på vei! Jeg har skrevet en liten rebus til han + en quiz.

Han våknet i dag tidlig og da pakket vi og kom oss ned i bilen. I bilen åpnet han en av konvoluttene jeg hadde laget og der stod det at han måtte ta på seg et skjerf rundt hode (sånn at han ikke så hvor vi kjørte) . Han synes det var litt rart men lo godt.

Neste konvolutt skal han åpne på flyet og der står det litt om planene jeg har for weekend turen vår. Vi skal blant annet på terrormuseum, vi skal på spa også på julemarked. I morgen på selve dagen har jeg en plan for kvelden men den kan jeg ikke røpe nå i tilfelle han er innpå her etterpå! Gleder meg til å dele!

Vinneren av gavekortet er Hilde og du har fått mail!! "Dere har reist mye men dere har ikke vært i Ungarn? Ta han med til Budapest. Det passer perfekt å reise rett før bursdagen hans også må dere få med dere julemarked som åpner rundt 13.nov.......?"

Hilde vant fordi hun foreslo noe som jeg hadde lyst til å gi i fjor.. Var veldig morsomt, haha :-) vi trengte oss å komme oss litt bort selv om det kun er for noen dager. Takk for alle bidrag :-) ny konkurranse på bloggen snart!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer