Det kommer en dag, i morgen...

Åh disse siste dagene har vært jævlige og det forklarer egentlig mitt "halv-fravær" fra bloggen. Jeg blir så lite motivert når jeg er deppa og stresset. Også må jeg ikke glemme at det har gått i ett så jeg har ikke fått sjansen til å sitte meg ned for å blogge og kose meg som jeg vanligvis finner ett par timer til hver eneste dag. Men nå er jeg tilbake, selv om jeg forsatt føler stress og dritt i kroppen. Håper det går over i løpet av dagen og at morgen dagen blir bedre. Har forresten fått verdens verste kviseutbrudd i hele trynet!!!

Det kommer en dag, i morgen. Du må tro og håpe at i morgen, blir det sol. Vi glemmer alt nag, i morgen. Plagerne vil jages vekk, i morgen. Det blir sol.

Vi har vært inne i Oslo de siste dagene og ordnet med mye praktisk og det var ekstremt kjedelig, men sånn er det. Vi kom hjem i går og da var vi endelig oss to sammen i leiligheten. Vi lagde taco og fikk alt litt på avstand. Nå er Audun oppe hos svigers og hjelper dem med hagen og jeg skal i gang med å vaske og rydde her hjemme. Ser ikke ut etter at vi har vært på tur, selv om det bare var for noen dager....
​Men først skal jeg manne meg opp med litt blad og te. Livet kan være så dritt av og til... Kunne ønske jeg kunne sveve på den rosa boblen min hver dag. Hater når noen stikker hull i den.. Jaja.. Blogges senere, og da lover jeg å ikke være deppa! Haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

T
,
Å herregud så teit... tål litt kritikk da...
martaalise
martaalise,
Pippa
,
Du knekke så fort
martaalise
martaalise,
IP: 82.99.3.229