Det jævla brevet i postkassen

Husker dere hvor koselig det var å få brev når vi var barn? Hvor spennende det var å kikke i postkassen og se om det var noe til nettopp deg? Jeg elsket det og jeg husker jeg brevvekslet med flere av mine venninner fra Ålesund etter at jeg flyttet derfra til Bergen. Det var så stas..

Men så ble man voksen og internett tok skikkelig over, og de eneste brevene man fikk (og får....) er regninger på regninger. Og om du har oppgitt epostadressen din, ja, så kommer de faen meg der også! Jeg har siden jeg flyttet ut hjemme i fra hatet disse brevene, men nå blir jeg bare lettet over å se dem. Lettet fordi det ikke er en innkalling eller noe annet seriøst som gjør at hjertet mitt synker i magen og eksploderer. For det var nemlig det som skjedde i forgårs..

Vi kom hjem fra lang reise for noen dager siden og tanken på at det brevet lå i postkassen hadde vært innom de siste dagene.. Men det er ikke kjekt å skrive det hver dag eller si det høyt, det blir fort slitsomt, eller hva? Vi åpnet postkassen og der lå det 3 brev. 2 regninger og ett uten noe, bare navnet til Audun. Det var sykt ekkelt men for å ikke gjøre det mer spennende så må jeg bare si at det var ikke noe innkalling. Det var bare noe piss som vi hadde glemt å betale noe på rundt femhundre kroner. Hurra!

Brevet kan komme i morgen, brevet kan komme om ett år. Kunne ønske noen kunne fortelle meg tid, dato og sted slik at vi kunne forholde oss til noe. Jeg føler hver gang vi treffer noen vi ikke har sett eller snakket med på lenge så spør de om Audun og når han skal inn. Også de jeg aldri har møtt før som har lest bloggen. "Vet dere noe mer eller?". Hele meg minner folk på om hvor og når Audun skal inn. Jeg skjønner at folk er nysgjerrig og det er helt greit. Men jeg blir lei meg for i det sekundet folk spør om det, så kan det være en liten tid der jeg ikke tenker på det akkurat da. Der jeg har en pause fra negative ting. Men så blir jeg påminnet om det og da synker hjertet. Også må jeg bare svare som alltid; nei vi vet ingenting..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ine
,
Hold motet oppe. Leser bloggen din hver dag. Mitt store høydepunkt 😊 klem Ine
marenvictoria
Cathrine
,
Vakre deg. Sender en god klem til dere begge <3
Helene
,
Så utrolig stress og frustrerende og ikke vite noen ting, ikke kunne planlegge noe. Hold motet oppe ja ❤️
irenekeser
irenekeser,
Linda
,
Så ekkelt! Men forstår tankene dine...
Tonje
,
Si i fra da
martaalise
martaalise,