Det går ikke vår vei

Ble litt mye rot på snapchat. Ville bare si at det ikke går vår vei og at jeg er jævlig lei meg. Vi visste at dette var et alternativ men hadde ett lite håp om at vi skulle få ett år mindre eller 6 mnd mindre eller noe. Bare ett par mnd hadde hjulpet. Men slik ser det ikke ut nå..

Jeg blir så deppa av å tenke på alt Audun har gjort de siste årene, hvor mye han har stått på og oppført seg bra, også har ikke det noe uttelling i straffeutmålingen. Mye kan skje på tre år og nå går det mest sannsynlig ett år til før han får komme til å sone. Dvs: når han er ferdig sonet, har det gått mange,mange år. Mye mer enn 5 år.. Kunne ønske straffen kom i kjølevann av forbrytelsen. Det blir et utrolig stort steg tilbake for oss og for Audun at han skal inn igjen, også så lenge..

Tusen takk for alle fine snaps og meldinger jeg har fått idag. Veldig koselig at så mange heier på oss ❤ Vi digger dere og dere er et stort lyspunkt i en slik vanskelig tid.. oppdaterer senere igjen når vi er ferdig 👍

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig leit å høre😢 Tenker på dere❤️
martaalise
martaalise,
Takk skjønne Helene <3
nouw.com/martaalise
hayatiim
hayatiim,
Rart at det skal gå så mange år mellom forbrytelse og soning 😟 Hadde jo vært best for alle parter om de startet med soning så raskt som mulig. Håper dere får litt mindre straff, om så bare en mnd. Han virker å ha kommet en lang vei siden det han gjorde. Heier på dere jeg.
nouw.com/hayatiim
martaalise
martaalise,
Ja, hadde vært en fordel for samfunnet i hvertfall! Også for Audun! <3 Takk for det!
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Uff så utrolig kjipt. Heier på dere og håpet det skulle gå bedre! Stå på, du er sterk. Lykke masse til til Audun, han virker som en flott fyr. Dere er heldige som har hverandre.
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Takk Irene! Vi også.. Men men, nå får vi se hva dommen blir! Takk for det <3
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Håper på d beste mtp dommen!
nouw.com/irenekeser
Vilde
,
❤️❤️❤️
martaalise
martaalise,
danielmiller,
Føler med dere <3 fikk vondt i meg!! GOD KLEM <3
www.danielmiller.blogg.no
martaalise
martaalise,
klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
lene
lene,
Klarer ikke engang forestille meg hvordan dette må være for dere begge.. Det må jo være umenneskelig vondt 😟 5 år er lenge! Ikke noen sjanse for tidligere løslatelse heller? Man burde selvfølgelig ta straffen når man har gjort noe galt, men synes det virker som Audun virkelig har lagt om livet sitt og at det burde telle med i straffeutmålingen.

Uansett, sender dere en stor klem og heier på dere!
nouw.com/lene
martaalise
martaalise,
Ja og i tillegg har han holdt seg i snart 3 år uten å gjøre noe. Det er jo en rehabilitering.. Kunne ønske det ble vektlagt. Klem tilbake og tusen takk <3
nouw.com/martaalise
atti
,
Uff... dette var trist å lese. Vet ikke helt hva mer jeg kan skrive enn at jeg føler med dere. Jeg sender dere begge en klem og mange gode tanker.
martaalise
martaalise,
Takk <3 det trenger vi!
nouw.com/martaalise
Marianne BG
,
Dere virker som to utrolig allrighte mennesker begge to. Fått skikkelig sansen for dere gjennom bloggen og snap😊 Dette var kjipe nyheter. Ønsker dere alt godt! 💜
martaalise
martaalise,
Hei Marianne! så søt kommentar <3 Tusen takk! Ja jeg vet, men vi får se hva dommen blir. Klem fra oss!
nouw.com/martaalise
jgl
jgl,
Så trist 😔 krysser fingrene for dere, og håper det ordner seg til slutt 💜
nouw.com/jgl
martaalise
martaalise,