Det fineste fra København

Jeg elsker å shoppe når jeg er i utlandet. Selvom mange av butikkene er det samme så føler jeg det er mye mer utvalg og større butikker. Ligger kanskje bare i hodet mitt. Haha. Her er i hvertfall mine beste kjøp fra København. Jeg kjøpte en nydelig hvit genserkjole med høyhals. Jeg elsker høyhals og synes det går fint ann å bruke det nå på sommeren om det er tynt og deilig stoff. Den blir så fin til sene sommerkvelder.

Undertøy // Kjole WeekdayHalskjedet fra Pilgrim

Disse to blir nok årets sommerkjoler for min del. De var så komfortable og myke å gå med. Jeg bare elsker den oransje. Det eneste jeg mangler er oransje negler. Hvem er flinke i Arendal til å sette på negler? Min negledame har ferie :-(

Dette var kanskje mitt beste kjøp, for det er et plagg jeg kan gå med utenpå et kjedelig antrekk for å piffe det opp eller bare slenge den over meg når jeg er på stranden. Den er kjøpt hos Saint Tropez og kommer nok til å bli brukt veldig mye i sommer. Jeg elsker frynser!

Likte dere innkjøpene? Jeg er kanskje ikke så flink til å ha slike innlegg (innkjøp), jeg får så mye pes etterpå.. Haha :-) Men synes det er helt greit når man er i utlandet å kjøpe med seg noen skatter. I hvertfall de man blir forelsket i!

Marta Alise

Liker