det er så jævlig kjedelig med "uken som gikk"-innlegg! JEG SPYR

Haha, for en drittkjerring som skrev den overskriften. Det var Marta i tolvtiden i går kveld. Var så jævlig trøtt men ville absolutt starte på dette innlegget. Det er jo litt dølt, er det ikke? Uken som gikk. Haha. Jeg skal prøve å sprite det opp litt. Blant annet med noen Svanhild og noen svaneunger 😂✌

Ukens bilde:

Om jeg skal si det selv, så synes jeg at bilde ovenfor er utrolig fint. Og bare så dere vet det, så er det tatt av meg 😂💪 Jeg er ikke så flink til foto men når jeg først glimter, så glimter jeg skikkelig til! På søndag var vi veldig fyllesyke men vi ville komme oss ut å være i solen istedenfor å råtne i sofaen. Så vi fant en fin brygge med solsenger litt adskilt fra alt. Passet oss bra. Siste vi trengte var å være rundt andre mennesker.

Ukens høydepunkt:

Lørdagen var garantert den gøyeste dagen med babyshower, utdrikkingslag for Audun og grillfest på kvelden hvor vi alle samles. Vi hadde også herlige dager med svigers tidligere i uken og en veldig rørende, trist og fin dag i Langesund på onsdag når vi gikk for Inger-Lise. En uke med mange hendelser og høydepunkter!

Ukens opptur:

Vi ble endelig ferdig med piñataen vi har holdt på med i mange dager! Vi lagde ikke bare en, men to! Vi skulle egentlig ta den opp på lørdag på grillfesten men ble så mange aktiviteter at vi glemte det helt.. Men her er den i hvertfall og jeg har filmet steg for steg som jeg tenkte å dele med dere! Perfekt for sommerfesten, ikke sant?

Ukens nedtur:

Vi har hatt en fantastisk uke men egentlig var planen å avslutte den i Bergen. Men siden Audun har mye å gjøre + at jeg har bursdag på fredag så bestemte vi oss for å utsette Bergen 4 dager. Så da gikk jeg glipp av å være med å hente Melisa, lillesøsteren min på flyplassen. Hun har jo vært i USA dette året så det var litt dritt men jeg håper hun har satt av tid til å være med oss når vi kommer. Fredagen skal vi feire meg (bursdagen min) og på lørdag skal vi feire at hun er kommet hjem med en stor sommerfest!

Ukens sang:

Justin Timberlake - Can´t stop the feeling

Har dere husket å melde dere på konkurransen min om å vinne ett vippesett til en verdi av 1490 kr hos Beauty House Oslo? Dere må melde dere på! Er faktisk ikke så mange som har meldt seg på, på facebook! En del på instagram da... Og jeg skal plukke to stk! Én fra instagram og én fra facebook/bloggen 😃👏Trekker vinner på bursdagen min, fredag 17 juni! Meld dere på HER eller HER.

C U L 8

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jenta
,
Haha hoho. Det er et kjedelig innlegg men dine er morsomme da 😂 forsett slik. Svanhild 😂
martaalise
martaalise,
nettothoughts
nettothoughts,
Hehe "Svanhild" <3 Og herrefred for en dritstilig pinata. Jeg hadde ikke klart å ødelegge den!
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
Takk 😃 Ja den er veldig fin og stor.. Men den har mye godteri inni seg, så må ødelegge den! Haha..
nouw.com/martaalise
Anna
,
Meldt meg på 😀💅
martaalise
martaalise,
Awsome <3 😃
nouw.com/martaalise
helene
,
Synest ikke disse inleggene er kjedelige jeg, gøy og få en oppsummering 😊 er helt imponert over den piñataen jeg, flinke <3 kun jeg som ikke forstod CUL8?? haha
martaalise
martaalise,
haha 😋 ja, C = see U= you L8 =later 😃
nouw.com/martaalise
Kine
,
Digger bildene dine!
martaalise
martaalise,